Jozef K. Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Napucana lopta sa metar razdaljine posle isteka četiri minuta extra time-a. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
goofs Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Mislim da su i rivali Juventusa kumovali ovome, Roma i Napoli im prodaju Pjanica i debelog u zivotnoj formi, Milan i Inter deluju ko da nemaju takmicarski motiv, Lacio i Fiorentina dugo u nekom proseku. Jesu najvise pokazali ali brukaju se sa sudjenjem konstantno. Dzaba im tona titula i kupova kad nista u Evropi ne mogu da naprave veliko. I kad Torino ima veci stadion i vise navijaca u gradu. Jesu, i to je problem Serije A, pretvara se u Bundesligu gde su 19 klubova feederi onom jednom najjacem. Sto se tice Evrope, igrali su finale LS pre dve godine, mada meni to deluje vise kao rezultat koji odskace nego nesto sto cemo redovno gledati.
MiddleClass Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 (edited) ^ I dalje ne znam sto se potencira minut utakmice. Penal je penal bio u 30. ili 90+5 minutu. Ne branim Juve vec tu vremensku sprdnju. Nije vam ovo raspala kosarka pa da u zadnjem napadu mozes osakatiti protivnika. Edited March 11, 2017 by MiddleClass
levi Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Da je Milan držao loptu van 16 u poslednjem minutu ne bi mogli da im sviraju penal Jednostavno Ili da je taj koji je blokirao centaršut, stavio ruke iza leđa Sami su prizivali to što im se desilo
W.F.C. Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Eh u gradu... U celoj Italiji ih ima ubedljivo najvise. Ali da, i nekima od njih je prestalo da bude zanimljivo ovo, na skudeto su se navikli, a u Evropi ih jebe karma tradicionalno. U celoj Italiji da, sirom sveta ljudi simpatisu, ali fora je bas grad iz koga je klub. To su ljudi koji dolaze na vecinu utakmica i prate klub najvise. Imali su jos pre 20 godina problem sa posetom i cak valjda izmestali ili razmisljali da izmestaju utakmice sa Dele Alpija koji je zvrjao prazan, po 10000 im je dolazilo dok su ostali stadioni bili puni. To je bilo vreme zadnje osvojene titule u LS, a nisu bili tako dominantni u prvenstvu da bi im dosadio skudeto. Jednostavno vise ljudi voli Torino, cak 70:30, nesto kao odnos Roma - Lacio. Pogledajte atmosferu na Dele Alpiju kad igra Torino.
ArleKino Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Nego, navodno je Allegri dao Arsenalu tri sedmice da se odluče hoće li srati ili sići sa šolje. Juve je valjda postigao dogovor sa Spallettijem.
John Coltrane Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Da je Milan držao loptu van 16 u poslednjem minutu ne bi mogli da im sviraju penal Jednostavno Ili da je taj koji je blokirao centaršut, stavio ruke iza leđa Sami su prizivali to što im se desilo Nesto kao PSG kod Barse, sami su krivi sto ih je sudija pokrao Nego, navodno je Allegri dao Arsenalu tri sedmice da se odluče hoće li srati ili sići sa šolje. Juve je valjda postigao dogovor sa Spallettijem. Nadam se da nije.
ArleKino Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Nadam se da nije. Navodno je i Pallotta dobro oprao Spallettija za odluku da Salah ne pocne protiv Napolija i uopce za transfer-politiku.
John Coltrane Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Pa transfer politiku je do skoro vodio Sabatini, sta tu zamera Spaletiju?
crtamOrasi Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 Nego, navodno je Allegri dao Arsenalu tri sedmice da se odluče hoće li srati ili sići sa šolje. Juve je valjda postigao dogovor sa Spallettijem. Uvek apouzdani football-italia je preneo to, jab sacekao nesto konkretnije pre donosenja zakljucka.
crtamOrasi Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 (edited) Srce bi mi se slomilo, to bi bilo razocarenje giganstkih razmera :( e: ovo je rekao pre koju godinu. ne mogu da nadjem izvor jer je bilo na italijanskom u originalu Would I come back to Roma? I wouldn't think twice. I've got Roma tattooed on my balls. Edited March 11, 2017 by crtamOrasi
gervasius twinkleminkleson Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Spaletti da konacno dodje u klub za koji navija, kakva roma, kaki juventus
crtamOrasi Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 (edited) Sefe, jako simpatisem Fiorentinu, to mi uopste ne bi smetalo. Al prvo da uradi ono zbog cega se vratio kod nas. e: a drugi uslov bi bio da najbolji trener medju navijacima Rome dodje kuci konacno Edited March 11, 2017 by crtamOrasi
gervasius twinkleminkleson Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 ma zajebavam se ja, naravno da niko ko ima sansu da bude u ozbiljnom, ambicioznom klubu nece da ide korak unazad, pa koliko god bio navijac fiorentine. ja se ne bi zalio da giampaolo preuzme sledece sezone. ili di francesco. mada imam osjecaj da ce biti neki reja ili del neri
Recommended Posts