July 2, 20168 yr đuričković imao dva dobra momenta za ovih 10 min Код нас је био или одличан или га нема нигде, нема средине...
July 2, 20168 yr Slicne pozicije dao Brzom i Djuricku ko kod nas, kad krenu napred poznato mi deluje...
July 2, 20168 yr Slicne pozicije dao Brzom i Djuricku ko kod nas, kad krenu napred poznato mi deluje... kako izgleda? jel se sudaraju
July 2, 20168 yr Bilo bi dobro kad bi moglo ovako da se zameni ceo tim i u nasoj ligi :D Prvi tim da nacne protivnika, a onda udju rezerve da zavrse. Dosta fizicki spremniji mi deluju rezervisti. Edited July 2, 20168 yr by El Patron
July 2, 20168 yr Kod nas nisu imali s kim, kod vas je siri izborširi izbor za sudaranje deluju kao ok pojačanja, no ostaje da vidimo kako će se snaći u evropi™ dal su od drveta od kog se kašike prave
July 2, 20168 yr širi izbor za sudaranje deluju kao ok pojačanja, no ostaje da vidimo kako će se snaći u evropi™ dal su od drveta od kog se kašike prave Dobro, de sad... u Bugarsku ce se snadju, a u Poljsku se navikavaju, ima nade
July 2, 20168 yr U 18:00 protiv drutexa poljskog drugoligasa, verovatno ce igrati igraci koji danas nisu https://www.youtube.com/watch?v=2Tzuk2XLZ78
July 2, 20168 yr tuta manirom iskusnog strelca za 2:0 e kad bi ove bele dresove uparili sa crnim gaćama bili bi '70 old school ufff to bi bilo fantastično
July 2, 20168 yr Pada kisa, bas natopljen teren. 1-0 Vlahovic Morace Djurdjic da se potrudi da dobije mesto u spicu kako su se raspucali Bozigol i Vlahovic :D Edited July 2, 20168 yr by El Patron