jorma shparga Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Govori u svoje ime! Ja verujem u paranoidne vuceline lazi u stvari jel paranoidan vucela ili su paranoidne lazi?
Bright Billy Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Imam.... Posebno sa onim delom da su se grobari okupili oko Vučelinih paranoidnih laži. Prvo, govorim za sebe (ne u ime grobara): vrlo dobro znam ko je Vučela i kakva nam bagra sedi u upravi. Ni reč im ne verujem, na stranu što se brukaju ovim saopštenjima i uvlačenjem u Psihov zabagreli anus. Drugo, savrseno mi je jasno kako klubovi u Srbiji funkcionisu, kakve se zakulisne radnje vrše van terena, i ceo taj sportsko-mafijaški-politički mehanizam. Jedino što mi je zanimljivo jeste podjebavnje mojih kolega zvezdaš na poslu i patkometrisanje iz čistog zezanja ovde na forumu. Zato imam problem sa tvojom izjavom da grobari veruju paranoidnim lažima osvedočenog zločinca na čelu našeg kluba. Manite se psihiloskog profilisanja i generalizacija. Probajte malo sebe da sagledate (kad kazem sebe, mislim na FK CZ, njeno funkcionisanje i poteze ove sezone, kao i sopstvene navijačke projekcije). da ne veruju u te budalastine ne bi ih ponavljali u nedogled. primera radi, ovde se niko ne zalece na terzine patoloske lazi i kontradiktorna opravdanja koja prosipa od kad smo ispali od bugara, pa sve evo do kraja sezone. jasno je da smo odigrali ocajnu sezonu i nismo zasluzili da uzmemo titulu cak ni u ovakvoj polu-amaterskoj ligi. s druge strane, imamo zrtve aparthejda koje vec dve godine besomucno sire vuceline i panticeve paranoje na bar 5-6 topica. ako mi ne verujes, pogledaj proslu sezonu, u kojoj smo mi dobijali derbije i u jednom trenutku imali skoro 30 bodova vise, bukvalno se ista pesma pevala. ako mislis da je to zdravorazumsko razmisljanje a ne sirenje paranoidnih lazi, onda jbg.
Apollo Creed Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 gazi! Zvezda je sad stabilna, jer ima robu u magacinu koja je u vidu mladih igrača vrednija od 25.000.000 evra
Hamlet Strašni Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Jeste taj penal sporan, ali Zvezda je te godine brutalno jaka, prilicno nesrecno ispala od Intera u 1/4 (1;1 u Milanu, 0;1 u Beogradu, secam se te tekme kao danas, nevidjena nepravda sto Inter nije popio petardu) i na kraju je bila prvak bas ispred Hajduka. Hajduk nije imao kompleks Marakane kao Partizan. Zvezda je imala problema i sa Dinamom, uopste tih osamdesetih bilo je nevidjenih utakmica u derbijima velike cetvorke, ali posto je ovo Zvezdin topik, ovo je verovatno najveca Zvezdina iz tog serijala, u finalu Kupa. Dinamo prvak te godine https://www.youtube.com/watch?v=_M_q6bKjnPM moja prva utakmica na kojoj sam bio na stadionu
Milosh76 Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Pizon,. Sestic. Dule Savic, Janjanin i Milko Djurovski
Ros Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 meni ja ta utakmica jedna od najboljih koje sam ikad gledao
borris_ Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Sudije tada nisu bile naklonjene CZ. Koji penal nije svirao. Ona ludacka odbrana Dinamovog golmana je bila u spicu emisije koja je isla nedeljom cini mi se.
pbg12345 Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) gazi! Zvezda je sad stabilna, jer ima robu u magacinu koja je u vidu mladih igrača vrednija od 25.000.000 evra a jbt :D morao sam potraziti na netu misleci da se zajebavas Manite se psihiloskog profilisanja i generalizacija. Probajte malo sebe da sagledate (kad kazem sebe, mislim na FK CZ, njeno funkcionisanje i poteze ove sezone, kao i sopstvene navijačke projekcije).kazi mu! :D Edited May 19, 2017 by pbg12345
harper lee Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Sudije tada nisu bile naklonjene CZ. Koji penal nije svirao. Ona ludacka odbrana Dinamovog golmana je bila u spicu emisije koja je isla nedeljom cini mi se. Tomica Ivkovic. Primio je cetiri gola a bio igrac utakmice. Ovo je jedna od najboljih napadackih Zvezdinih utakmica koje sam gledao, da je nesto slabiji golman bio na golu Dinama popio bi 7-8 komada da ne trepne.
Jozef K. Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Ivković je posle bio u Zvezdi. Krasilo ga je da zaspi na golu, pa da Zvezda primi gol niotkuda skoro sa centra. Osim je imao ogromno poverenje u njega. U Italiji '90. branio je iako nije imao klub godinu dana. I bio je sjajan. Koliko se sećam i prva utakmica odigrana tada bila je sjajna. Dinamo je te godine bio prvak posle ko zna koliko godina. Mlinarić je bio pravi vanserijski igrač. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Nikodije Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Jeste taj penal sporan, ali Zvezda je te godine brutalno jaka, prilicno nesrecno ispala od Intera u 1/4 (1;1 u Milanu, 0;1 u Beogradu, secam se te tekme kao danas, nevidjena nepravda sto Inter nije popio petardu) i na kraju je bila prvak bas ispred Hajduka. Hajduk nije imao kompleks Marakane kao Partizan. Zvezda je imala problema i sa Dinamom, uopste tih osamdesetih bilo je nevidjenih utakmica u derbijima velike cetvorke, ali posto je ovo Zvezdin topik, ovo je verovatno najveca Zvezdina iz tog serijala, u finalu Kupa. Dinamo prvak te godine https://www.youtube.com/watch?v=_M_q6bKjnPM sunce ti jebem vise dobrih driblinga, utrcavanja, dodavanja, suteva... u ovih 9 minuta hajlajta nego u prethodnih 25 godina. uvek 5 igraca u zavrsnici, cak bekovi koji sve znaju o fudbalu i sve mogu sa loptom... joga bonito. 1 srebrenko repcic je doktor fudbala za sve ovo sto gledamo danas, da ne nabrajam sve ostale asove.
Nikodije Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 analizirajmo samo prvu akciju na utakmici - krmpotic najpre filigranski proigrava duleta savica pasom uz aut liniju, zatim dule lomi modru sesticu, proigrava krmpotica(?!) koji je u roku opd par sekundi presao 40 metara, a onda taj krmpotic namesta mrtvu sansu rajku janjaninu. zlatko krmpotic koji je posle igrao za genclerbirligi, dok je 1 bezveznjak pavle ninkov presao u fensi tuluz. ne sumnjam da ce i ovaj mrtvi petkovic napraviti znatno bolji transfer. fudbal je otisao u kurac.
teacher Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 space jam za ovo što danas gledamo, ne samo u srbiji. nije čudno što su imali 50k ljudi po utakmici.
Nikodije Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 a na 1:40 arbitar nije dosudio najcistiji moguci penal nakon starta mladog dragicevica na milku djurovskom. i niko ni da pridje sudiji, jbt. a sta ima i da pricaju, znaju da ce vec u sledecem minutu napraviti novu sansu. danas kada zoran siroki ne bi svirao takav penal u derbiju to bi se godinama pamtilo, usledilo bi 16 saopstenja i nadjebavanja, drzavni vrh bi se ukljucio ("kriv sam i ako jeste sudio penal, kriv sam i ako nije") i slicno....
Recommended Posts