Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Meni mi u glavu nesto da je bilo 4.000 ...

Meni odzvanja sestica... !

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Cek da bard nase teme objavi de smo i za kolko uvaljali golmana, pa ce se posle vrljamo s iljadarke. Odo da cistim podrum. Z.

Posted

​U dinarima je bio na 650 000 :)

Posted

Ма ја ништа ово не верујем док не видим да је званично, тако су ме научиле све управе које пролазе кроз клуб годинама уназад  :fantom:

Posted

Sada mi je zabranjeno da išta pričam do zvaničnog parafiranja ugovora, prati se forum, a ne bih da gubim poverenje ljudi. Niš je ovo, nemoj da se izjalovi, posle bata Dali da se ljuti na mene što puštam neprovereno :D Čini mi se da će dobro bude po naš klub. 

A ono ti je proradila savest pa si obrisao ;)   Javi se kod Dalija, na tvoj račun ide pivo. Pošto je Dali sponzor ćevapa, ostaje vreme i mesto da se ugovori. Bez deset osoba kružok nije uspešan.  :misko:

Posted

Za Ascerica. Bese smo ipak izvukli neke pare ?

Rekose da su na kraju svi zadovoljni, znaci dobili smo neke pare.

Za Ašćerića smo dobili 30000 evra... to pouzdano znam. 

Posted

Видим ја ће полудимо од паре  :s_d:

Posted (edited)

A ono ti je proradila savest pa si obrisao ;)   Javi se kod Dalija, na tvoj račun ide pivo. Pošto je Dali sponzor ćevapa, ostaje vreme i mesto da se ugovori. Bez deset osoba kružok nije uspešan.  :misko:

U drljave kavane ne zalazim, menjajte lokaciju  :fantom:

Edited by Rumpelstiltskin
Posted

Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost

SPFN će podneti krivične prijave protiv NN lica iz FK Vojvodina zbog pretpostavke da su doveli u zabludu FSS prilikom dostavljanja dokumenata za izdavanje licence za UEFA takmičenje.. FK Vojvodina nije izmirio svoje obaveze prema nekolicini igrača, naših članova, zaključno sa 31.12.2015. za šta postoje pismeni dokazi i nepoznato je kako su uspeli da dokažu da su isplatili dugove.. Takodje, obavestićemo UEFA Komisiju za licenciranje sa pismenim dokazima o neispunjavanju finansijskog kriterijuma FK Vojvodina za dobijanje licence...

Posted

U drljave kavane ne zalazim, menjajte lokaciju  :fantom:

Nobles, a? Ko bira mesto, plaća. Ja se raspričao, a nisam pitao, koliki je čip?  :jerry:

Posted

Ama mani se, pusti nas da zaboravimo 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...