MayDay Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Kad sam videla Mirogoj, pomislila sam da ide kod Dražena. Da bude svega!! Link to comment
steins Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Žigosani su više nego korektni za sad. Link to comment
Čutura Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 kilavo to meni za sada, i jbt jel ne mogu da nadju bolju ribu za svalerku od ove teove? ko da se pretplatila .. Link to comment
FPLS Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Videh najavu za Korene, konacno docekasmo Slobodinu sisu Link to comment
ToniAdams Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 ima i mladjih sisa. samo kazem. Link to comment
steins Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 3 hours ago, FPLS said: Videh najavu za Korene, konacno docekasmo Slobodinu sisu i sad ipak moram da odgledam - slobodine sise su iščekivanije od Vučićeve KZN Link to comment
Timmy Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Zigosani su svaki dan? Mislio sam da je jednom nedeljno Link to comment
jorma shparga Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Cetvrtkom i petkom... Link to comment
colonelo Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 On 2.11.2018. at 0:32, maheem said: Ne sećam se gde sam gledao Ljubinog prijatelja ranije, al sećam se da je bio obećavajući glumac. A i Darija mi je odnekud poznata al ne mogu da se setim odakle, dal iz real lifea ili iz filma Ovo je i mene zanimalo, pa sam provjerio - glumac se zove Stefan Trifunović, a ja sam ga gledao u ZG80, kao atomehaničara (inače grobara) koji siječe lisice kojima su vezani delija i bbb-ovac. Dariju igra mlada glumica Hana Beštić, kćerka Slobodana Beštića - do sada nije imala zapaženijih uloga. Link to comment
Malkmus Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Ovi Žigosani mi deluju kao da ih je Dragan Đilas pravio. To je ta estetika ulickane dizelašije. Link to comment
nisam ja Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Opet kao reklama. Hrvatska. A dugalić se baš raspršio. A Vala ne mogu da gledam ni onog nabildovanog kako glumi jebača :-) Link to comment
April Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 8 hours ago, Malkmus said: Ovi Žigosani mi deluju kao da ih je Dragan Đilas pravio. To je ta estetika ulickane dizelašije. +1 Link to comment
Recommended Posts