November 2, 20186 yr kilavo to meni za sada, i jbt jel ne mogu da nadju bolju ribu za svalerku od ove teove? ko da se pretplatila ..
November 3, 20186 yr 3 hours ago, FPLS said: Videh najavu za Korene, konacno docekasmo Slobodinu sisu i sad ipak moram da odgledam - slobodine sise su iščekivanije od Vučićeve KZN
November 3, 20186 yr On 2.11.2018. at 0:32, maheem said: Ne sećam se gde sam gledao Ljubinog prijatelja ranije, al sećam se da je bio obećavajući glumac. A i Darija mi je odnekud poznata al ne mogu da se setim odakle, dal iz real lifea ili iz filma Ovo je i mene zanimalo, pa sam provjerio - glumac se zove Stefan Trifunović, a ja sam ga gledao u ZG80, kao atomehaničara (inače grobara) koji siječe lisice kojima su vezani delija i bbb-ovac. Dariju igra mlada glumica Hana Beštić, kćerka Slobodana Beštića - do sada nije imala zapaženijih uloga.
November 3, 20186 yr Ovi Žigosani mi deluju kao da ih je Dragan Đilas pravio. To je ta estetika ulickane dizelašije.
November 3, 20186 yr Opet kao reklama. Hrvatska. A dugalić se baš raspršio. A Vala ne mogu da gledam ni onog nabildovanog kako glumi jebača :-)
November 4, 20186 yr 8 hours ago, Malkmus said: Ovi Žigosani mi deluju kao da ih je Dragan Đilas pravio. To je ta estetika ulickane dizelašije. +1