Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

34 minutes ago, Arkadija said:

ima na RTS Planeti, sve epizode.

Muchas gracias

• Replies 4.6k
  • Views 502.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

3 hours ago, morgana said:

ok je ljubocentricna epizoda. nije tilva ros ali je postena u namjerama, volim kad se bez nipodastavanja prikaze zivot u provinciji.

Palo mi isto na pamet

13 hours ago, mraki said:

kakva ideja - kad hoćeš regionalnu seriju a da ne bude srba ti angažuješ Uliksa :D

E da - Korene ću da preskočim - serija je smor plus nema sisa.Čak i jezda preglumljuje :(

Edited by steins

U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje.

Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to?

I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu.

12 minutes ago, giuseppe said:

Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to?

Ah, tako FDU scenaristi zamišljaju provinciju...

On 30.10.2018. at 23:34, nisam ja said:

Šta su trebale da znače one mk tablice

Jedino imaju smisla kao omaž Majdanpeku :)

Ova Mina bi trebalo da je iz NS? Kakav je onda ono akcenat sunce ti jbm?

Krenuli Žigosani

Jel cemu?

5 hours ago, giuseppe said:

U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje.

I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu.

+1

Možda najbolja epizoda, čak su i dijalozi, koji su krš u seriji, ovoga puta bili korektni.

Ne sećam se gde sam gledao Ljubinog prijatelja ranije, al sećam se da je bio obećavajući glumac.

A i Darija mi je odnekud poznata al ne mogu da se setim odakle, dal iz real lifea ili iz filma

Da ta epizoda je stvarno bila dobra, realni likovi i dijalozi.

Što nas vraća na početak: ključeve serije je trebalo dati Kuzmanoviću, oko njega sve da se vrti. Rakočević može da bude samo sajdkik.

Kako to funkcioniše kad seriju potpisuje više scenarista (a da nisu Siniša i Ljiljana Pavić x: ) ? Svako piše jednu?

I jel ovo Maja - Pjongjang - Pelević (Mihajlović?) :o

10 hours ago, Timmy said:

Jel cemu?

Ima potencijala

Pogledah, nije lose. Videcemo.. Malo deluje sablonski, al sta ne deluje. 

On 31.10.2018. at 2:59, mraki said:

Mnogo fali 

Spoiler

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за vuk kostiÄ ubice moga oca

Ja ću gledati ove Žigosane, obviously.