Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

On 31. 10. 2018. at 12:56, Arkadija said:

ima na RTS Planeti, sve epizode.

Muchas gracias

• Replies 4.5k
  • Views 471.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

On 31. 10. 2018. at 10:05, morgana said:

ok je ljubocentricna epizoda. nije tilva ros ali je postena u namjerama, volim kad se bez nipodastavanja prikaze zivot u provinciji.

Palo mi isto na pamet

On 31. 10. 2018. at 1:59, mraki said:

kakva ideja - kad hoćeš regionalnu seriju a da ne bude srba ti angažuješ Uliksa :D

E da - Korene ću da preskočim - serija je smor plus nema sisa.Čak i jezda preglumljuje :(

Edited by steins

U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje.

Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to?

I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu.

On 1. 11. 2018. at 18:17, giuseppe said:

Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to?

Ah, tako FDU scenaristi zamišljaju provinciju...

On 30. 10. 2018. at 22:34, nisam ja said:

Šta su trebale da znače one mk tablice

Jedino imaju smisla kao omaž Majdanpeku :)

Ova Mina bi trebalo da je iz NS? Kakav je onda ono akcenat sunce ti jbm?

Krenuli Žigosani

Jel cemu?

On 1. 11. 2018. at 18:17, giuseppe said:

U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje.

I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu.

+1

Možda najbolja epizoda, čak su i dijalozi, koji su krš u seriji, ovoga puta bili korektni.

Ne sećam se gde sam gledao Ljubinog prijatelja ranije, al sećam se da je bio obećavajući glumac.

A i Darija mi je odnekud poznata al ne mogu da se setim odakle, dal iz real lifea ili iz filma

Da ta epizoda je stvarno bila dobra, realni likovi i dijalozi.

Što nas vraća na početak: ključeve serije je trebalo dati Kuzmanoviću, oko njega sve da se vrti. Rakočević može da bude samo sajdkik.

Kako to funkcioniše kad seriju potpisuje više scenarista (a da nisu Siniša i Ljiljana Pavić x: ) ? Svako piše jednu?

I jel ovo Maja - Pjongjang - Pelević (Mihajlović?) :o

On 1. 11. 2018. at 22:31, Timmy said:

Jel cemu?

Ima potencijala

Pogledah, nije lose. Videcemo.. Malo deluje sablonski, al sta ne deluje. 

On 31. 10. 2018. at 1:59, mraki said:

Mnogo fali 

Reveal hidden contents

Ja ću gledati ove Žigosane, obviously.