maheem Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 34 minutes ago, Arkadija said: ima na RTS Planeti, sve epizode. Muchas gracias Link to comment
April Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 3 hours ago, morgana said: ok je ljubocentricna epizoda. nije tilva ros ali je postena u namjerama, volim kad se bez nipodastavanja prikaze zivot u provinciji. Palo mi isto na pamet Link to comment
steins Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 (edited) 13 hours ago, mraki said: kakva ideja - kad hoćeš regionalnu seriju a da ne bude srba ti angažuješ Uliksa E da - Korene ću da preskočim - serija je smor plus nema sisa.Čak i jezda preglumljuje :( Edited October 31, 2018 by steins Link to comment
giuseppe Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje. Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to? I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu. Link to comment
ragasto Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 12 minutes ago, giuseppe said: Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to? Ah, tako FDU scenaristi zamišljaju provinciju... Link to comment
Kampokei Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 On 30.10.2018. at 23:34, nisam ja said: Šta su trebale da znače one mk tablice? Jedino imaju smisla kao omaž Majdanpeku Ova Mina bi trebalo da je iz NS? Kakav je onda ono akcenat sunce ti jbm? Link to comment
maheem Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 5 hours ago, giuseppe said: U Ljubocentričnoj epizodi se možemo prepoznati svi mi provincijalci, koji su se preselili u veeeeliki grad... Pa nekad odeš za vikend u zavičaj, koji se ili ne menja, ili propada načisto a svi pobegli negde: BG, NS ili mrsko inozemstvo. A ovi što su ostali, dovijaju se ovako ili onako, i pretvaraju lagano u svoje roditelje. Samo mi je ono pišanje sa mosta u po bela dana bilo preterano, ostalo ok. Jbga, provincija je vazda bila pristojnija od velikih gradova, čemu to? I isto mnogo Goblina bilo devedesetih, srećom pa tada niko kršten auto nije imao (sirotilja), pa ovi noviji automobili nemaju zaglavljenu kasetu. +1 Možda najbolja epizoda, čak su i dijalozi, koji su krš u seriji, ovoga puta bili korektni. Ne sećam se gde sam gledao Ljubinog prijatelja ranije, al sećam se da je bio obećavajući glumac. A i Darija mi je odnekud poznata al ne mogu da se setim odakle, dal iz real lifea ili iz filma Link to comment
keitel Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Da ta epizoda je stvarno bila dobra, realni likovi i dijalozi. Što nas vraća na početak: ključeve serije je trebalo dati Kuzmanoviću, oko njega sve da se vrti. Rakočević može da bude samo sajdkik. Link to comment
InvisibleLight Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Kako to funkcioniše kad seriju potpisuje više scenarista (a da nisu Siniša i Ljiljana Pavić x: ) ? Svako piše jednu? I jel ovo Maja - Pjongjang - Pelević (Mihajlović?) :o Link to comment
renne Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 10 hours ago, Timmy said: Jel cemu? Ima potencijala Link to comment
Timmy Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Pogledah, nije lose. Videcemo.. Malo deluje sablonski, al sta ne deluje. Link to comment
Apollo Creed Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 On 31.10.2018. at 2:59, mraki said: Mnogo fali Spoiler Link to comment
MayDay Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Ja ću gledati ove Žigosane, obviously. Link to comment
Recommended Posts