nisam ja Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Ova serija izaziva želju da ispereš oči lisicama.
mozzer Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 30 minutes ago, nisam ja said: Ova serija izaziva želju da ispereš oči lisicama. Uz duzno postovanje Lisice su neprevazidjljive. Scenario, likovi, atmosfera, gluma, rezija, Kicic... sve. Jednostavno ne moze da se snimi nesto gore. Vrhunska zabava je to bila...
jorma shparga Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 i ovo je prerano za ovako nesto... iz scene u scenu je sve grdje!
ragasto Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Jok. Bila je prilika u prvoj epizodi, ali toga se izgleda nećemo nagledati. Seriji inače prognoziram dug rok, a ovu gomiletinu proseka na okupu drži jedino režija...dok bude držala.
Giggsy Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Nisam ni znao da je pocelo dok nisam otvorio topic, iako sam danima gledao billboard gde je najavljivana serija. Nocas odgledao u cugu sve tri epizode. Zasad me drzi Isidorin pogled i cinjenica da je tek pocelo, ali stvarno deluje kao da su blizi Lisicama, nego necemu tako novom. Scena kada je svadba je stvarno dno. Neka ideja se vidi, ali opet bih voleo da neko napravi nesto sto je realnije od ovakvih stvari , narocito ako su likovi u tom zivotnom razdoblju
Frank Pembleton Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Jbga, Druga i treća "ništaniočemu" . Ako oni razvlače, a epizode traju jedva traju 30 minuta onda će biti problema...
colonelo Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 A kad pominjemo tu famoznu svadbu, jel neko primjetio da seu poodmakloj fazi, kad su gosti veseli i na nogama, čuje Luisova ''Opa,opa'', i to u originalnoj izvedbi. Dakle, na toj nekoj raskošnoj svadbi izgleda nema benda i žive mizike, već neki DJ pušta muziku sa mp3 ili youtube...
ragasto Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Ah, ako ćemo da cepidlačimo... Glumci izgledaju potpuno isto kad su mrtvi pijani, kad pojedu čurke i kad se probude; Na seriji je angažovano šestoro scenarista, i taj trust mozgova osmisli ONAKVE dijaloge... Isidora se i meni najviše sviđa za sada...
Arkadija Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) Sad sam odgledala sve tri epizode. Bila repriza na rts 3. Bez reklama. Lisice su 1 nedostizan nivo. Ovde se bre nista ne desava. Cak i kada se nesto dogodi, sestra dozivi egizstencijalnu krizu i nestane na celu epizodu, ni tada se nista nije dogodilo, sem skidanja kondiloma sa polnog organa. Edited October 14, 2018 by Arkadija
Frank Pembleton Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 1 hour ago, Arkadija said: Sad sam odgledala sve tri epizode. Bila repriza na rts 3. Bez reklama. Lisice su 1 nedostizan nivo. Ovde se bre nista ne desava. Cak i kada se nesto dogodi, sestra dozivi egizstencijalnu krizu i nestane na celu epizodu, ni tada se nista nije dogodilo, sem skidanja kondiloma sa polnog organa. Kad je posle 4-5 epizoda pilot epizoda sdrzajna koliko ostale epizode znas da su autori u problemu....
mozzer Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 (edited) 5. i 6.epizoda nesto bolje, nesto je pocelo da se desava, ali pre svega zbog muzike postujem - u 5. Biti patibi i Petrol, a u 6. hajlajt Veliki Prezir - To, pa eto, ako ni zbog cega drugog u moru radosbajica lazarristovskih i mirjam i nemanjic korena i ostalih pljacki drzavnog budzeta - bar dobra domaca muzika u seriji, eto bar nesto, zadovoljan sam, bravo za trud Edit: Ne znam koji je ono kafic klubcic u kome je snimano ali jako podseca na Idiott Edited October 17, 2018 by mozzer
Filozof manijak Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 29 minutes ago, mozzer said: Ne znam koji je ono kafic klubcic u kome je snimano ali jako podseca na Idiott ....onaj u Dalmatinskoj pored Botaničke bašte?
mozzer Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 8 minutes ago, Filozof manijak said: ....onaj u Dalmatinskoj pored Botaničke bašte? Da, lici mi na taj, cigla, DJ prostor, sank, okacili su i Dejvid Bouvija da se vidi u seriji
Recommended Posts