Milosh76 Posted May 23 Posted May 23 Zato sto imas mali broj postova... kad skupis 50 ili 100, mocices da otvaras temu.
hefaca Posted May 24 Posted May 24 Evo i Bob Shurdi kaze "kad god sam u krizi, treba mi malo luksuza"... Cekam onu "kad god sam mogao da sedim nisam stajao, kad god sam mogao da lezim, nisam sedeo"
Misko Posted May 24 Posted May 24 Ja sam bacio pgoled, jer Vruc vetar znam dovoljno da ga ne moram gledati nikad vise, cisto, da li su gadigitalizovali RTS idioti, e onda bih gledao..nisu, naravno..
Sludge Factory Posted May 24 Posted May 24 41 minutes ago, Misko said: Ja sam bacio pgoled, jer Vruc vetar znam dovoljno da ga ne moram gledati nikad vise, cisto, da li su gadigitalizovali RTS idioti, e onda bih gledao..nisu, naravno.. Mozda su ga digitalizovali, u smisu bacili na neki dvd cisto da se ne muce sa trakama, ali nema tu prave digitalizacije, ton toliko ocajan da 95% dijaloga rekonstruisem sam posto ih ionako znam napamet inace, a za ostatak prvo naculjim usi, pa onda premotam da vidim dal sam dobro cuo. Ocaj. Slika za nijansu bolja. Ali nijansu. 1
Misko Posted May 24 Posted May 24 1 hour ago, Sludge Factory said: Mozda su ga digitalizovali, u smisu bacili na neki dvd cisto da se ne muce sa trakama, ali nema tu prave digitalizacije, ton toliko ocajan da 95% dijaloga rekonstruisem sam posto ih ionako znam napamet inace, a za ostatak prvo naculjim usi, pa onda premotam da vidim dal sam dobro cuo. Ocaj. Slika za nijansu bolja. Ali nijansu. Ako hoces prijateljski savet-ako ti se vec gleda, idi na balkandownload ili tako negde, i skini DVD rip..nije ni to savrseno za danansje standarde, ali je opet znacajno bolje od ovoga sto RTS servira
Sludge Factory Posted May 24 Posted May 24 58 minutes ago, Misko said: Ako hoces prijateljski savet-ako ti se vec gleda, idi na balkandownload ili tako negde, i skini DVD rip..nije ni to savrseno za danansje standarde, ali je opet znacajno bolje od ovoga sto RTS servira Sta vredi ako je i to ripovano sa rtsa ili nekog drljavog dvd izdanja od pre 15 godina koje je takodje pravljeno na osnovu skrnavog rts snimka?
Misko Posted May 24 Posted May 24 9 minutes ago, Sludge Factory said: Sta vredi ako je i to ripovano sa rtsa ili nekog drljavog dvd izdanja od pre 15 godina koje je takodje pravljeno na osnovu skrnavog rts snimka? pa, zato kazem, DVD rip..iskreno u odnosu na ovoi sdasnje stanje, vidi se razlika..ne ogromna, ali, znacajna..bolji ton i nesto bolja slika 2
vorda Posted May 26 Posted May 26 https://www.rts.rs/lat/magazin/film-i-tv/5447776/gordan-kicic-nina-jankovic-mama-i-tata-se-igraju-rata-3.html 1
ragasto Posted June 19 Posted June 19 Trejler za drugu sezonu Crne svadbe https://www.instagram.com/p/C8ZFxjJOVV4/ (Još ga nema na YTu) 1
April Posted July 25 Posted July 25 Stoti put gledam Klan. I stoti put sam iznenađen. Prvo sam gledao samo zbog Mate Matišića. Sad već razmišljam o dramaturgu, o Skerli, o Feđi Štukanu, šta su to motali na setu da se stvari poslože? Oni nikad više neće snimiti ništa slično. 1
Papovac Posted July 25 Posted July 25 31 minutes ago, April said: Stoti put gledam Klan. I stoti put sam iznenađen. Prvo sam gledao samo zbog Mate Matišića. Sad već razmišljam o dramaturgu, o Skerli, o Feđi Štukanu, šta su to motali na setu da se stvari poslože? Oni nikad više neće snimiti ništa slično. kad smo kod toga, sta bi sa rts-ovom serijom
April Posted July 25 Posted July 25 24 minutes ago, Papovac said: kad smo kod toga, sta bi sa rts-ovom serijom Muk Verovatno isto što i sa novim Skerlinim projektom - bunker.
Recommended Posts