October 28, 20231 yr ja gledao pola prve epizode i batalio, tankosava ako te već zanima priča žarka lauševića pogledaj bolje od bekstva i/ili mu pročitaj prvu knjigu
October 28, 20231 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja gledao pola prve epizode i batalio, tankosava ako te već zanima priča žarka lauševića pogledaj bolje od bekstva i/ili mu pročitaj prvu knjigu gledao, citao..
November 4, 20231 yr Odgledao 2 epizode Dece zla, dosta dobro za sada. Procitao sam i knjigu, ali se secam samo delova.. Nadam se da se necu setiti svega Edited November 4, 20231 yr by Milosh76
November 5, 20231 yr 3 hours ago, Milosh76 said: Odgledao 2 epizode Dece zla, dosta dobro za sada. Procitao sam i knjigu, ali se secam samo delova.. Nadam se da se necu setiti svega Ko to emituje?
November 5, 20231 yr Ko ima eon premium ima dzabe nalog na hbo max. S obzirom da je Telekom sponzor, bice i na Superstaru ili RTS, samo je pitanje kad
November 5, 20231 yr Pitanje je i hoće li se emitovati na državnim televizijama, s obzirom na temu, a naročito autora. Serija je urađena 2021. godine i tek sada se pojavila i to na svjetskoj streaming platformi.
November 5, 20231 yr Није лоша серија, мада ко се сећа чак и глобално књиге (ја нпр.) губи драж неизвесности.
November 5, 20231 yr ima i na supernovi, ko ima hbo on demand ili max... izbindzovao sam celu seriju u par dana - odlicno je uradjena. tema, tipicna ovoprostorna, na momente udara u stomak i zeludac, no sve je to dobro rasporedjeno u 10 epizoda i prilicno drzi paznju svo vreme. sjajne role nekoliko veterana (cvijanovic, anica dobra, kojo), onih koji su s godinama tu negde (bojan dimitrijevic, milica mihajlovic i bandovic), te ove malo mladje generacije - milica janevski (super-pozitivno iznenadjenje) i jovana stojiljkovic. nazalost, glavni glumac (radovan vujovic) mi nije bio ni priblizno na nivou nekoga ko je trebao da iznese celu seriju i utisak je da bi ceo paket bio znacajno efektivniji s nekim ko bi u toj ulozi bio barem malo ubedljiviji. neki slican utisak ostavio mi je i glavni osumnjiceni u izvedbi pedje marjanovica. umesto plota, evo sta je laguna svojevremeno okacila na svom sajtu u najavi knjige; Quote U središtu romana Deca zla nalazi se dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost ...
November 5, 20231 yr 6 hours ago, ToniAdams said: Jel stvarno bese kera u seriji? bese. al to nije zaprave, serija je jbt.
November 6, 20231 yr posle odgledane dece zla postavlja se samo jedno pitanje Sta li Radovan Vujovic ima u fiokama kad dobija uloge u nasim serijama... cime li ih drzi u saci.........
November 6, 20231 yr On 28. 10. 2023. at 17:18, kud u maglu Simoviću said: ja gledao pola prve epizode i batalio, tankosava ako te već zanima priča žarka lauševića pogledaj bolje od bekstva i/ili mu pročitaj prvu knjigu Ja mislio nesto zanimljivo ali ono je totalni smor.Nikakva radnja,sramota sta se sve snima.Odgledao 4 ep.i to je uzalud protraceno vreme na brbljivog i dosadnog Marica.Ostaje jos da vidim da li Deca zla lice na nesto sa HBO.