Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

ja gledao pola prve epizode i batalio, tankosava

ako te već zanima priča žarka lauševića pogledaj bolje od bekstva i/ili mu pročitaj prvu knjigu

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ako te već zanima priča žarka lauševića pogledaj bolje od bekstva i/ili mu pročitaj prvu knjigu

gledao, citao..

• +1 1
Posted (edited)

Odgledao 2 epizode Dece zla, dosta dobro za sada. Procitao sam i knjigu, ali se secam samo delova.. Nadam se da se necu setiti svega :D

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Odgledao 2 epizode Dece zla, dosta dobro za sada. Procitao sam i knjigu, ali se secam samo delova.. Nadam se da se necu setiti svega :D

Ko to emituje?

Posted

Ko ima eon premium ima dzabe nalog na hbo max.

S obzirom da je Telekom sponzor, bice i na Superstaru ili RTS, samo je pitanje kad

• Hvala 1
Posted

Pitanje je i hoće li se emitovati na državnim televizijama, s obzirom na temu, a naročito autora.

Serija je urađena 2021. godine i tek sada se pojavila i to na svjetskoj streaming platformi.

Posted

Није лоша серија, мада ко се сећа чак и глобално књиге (ја нпр.) губи драж неизвесности.

Posted

ima i na supernovi, ko ima hbo on demand ili max...

izbindzovao sam celu seriju u par dana - odlicno je uradjena. tema, tipicna ovoprostorna, na momente udara u stomak i zeludac, no sve je to dobro rasporedjeno u 10 epizoda i prilicno drzi paznju svo vreme.

sjajne role nekoliko veterana (cvijanovic, anica dobra, kojo), onih koji su s godinama tu negde (bojan dimitrijevic, milica mihajlovic i bandovic), te ove malo mladje generacije - milica janevski (super-pozitivno iznenadjenje) i jovana stojiljkovic. nazalost, glavni glumac (radovan vujovic) mi nije bio ni priblizno na nivou nekoga ko je trebao da iznese celu seriju i utisak je da bi ceo paket bio znacajno efektivniji s nekim ko bi u toj ulozi bio barem malo ubedljiviji. neki slican utisak ostavio mi je i glavni osumnjiceni u izvedbi pedje marjanovica.

umesto plota, evo sta je laguna svojevremeno okacila na svom sajtu u najavi knjige;

U središtu romana Deca zla nalazi se dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost ...

Posted

Sad sam proverio, ima na trafikama, pa moze da se skine..

• Hvala 1
Posted
6 hours ago, ToniAdams said:

Jel stvarno bese kera u seriji?

bese.

al to nije zaprave, serija je jbt.

Posted

posle odgledane dece zla postavlja se samo jedno pitanje

Sta li Radovan Vujovic ima u fiokama kad dobija uloge u nasim serijama... cime li ih drzi u saci.........

• +1 2
  • Haha 2
Posted
On 28. 10. 2023. at 17:18, kud u maglu Simoviću said:

Ja mislio nesto zanimljivo ali ono je totalni smor.Nikakva radnja,sramota sta se sve snima.Odgledao 4 ep.i to je uzalud protraceno vreme na brbljivog i dosadnog Marica.Ostaje jos da vidim da li Deca zla lice na nesto sa HBO.

• +1 1