Duhovnost, ljubav i med Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 10 hours ago, hefaca said: Ne mogu da prezalim Katarinu Radivojevic (nisam verovao da cu ovo reci) Ако је због еротских сцена, погледај "Морфијум" , Алексеја Балабанова, наша Катарина има тамо занимљиву епизодну улогу, а и филм је занимљив, као и већина филмова тог аутора.
hefaca Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 3 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said: Ако је због еротских сцена, погледај "Морфијум" , Алексеја Балабанова, наша Катарина има тамо занимљиву епизодну улогу, а и филм је занимљив, као и већина филмова тог аутора. Nije. Odvratne su mi takve zene. Ovde me je odusevila svojom odvratnoscu. Gledam seriju i sve cekam kad ce da se pojavi. Ladno su mogli da guraju seriju u drugom pravcu, koja nema veze sa necistom krvi/krvlju 😑
James Marshall Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Mogli su nešto na fazon Blejd Ranera - nečisto ulje 1
nisam ja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 ja sam nešto dijagonalno pratio. nisam skontao ko je bandović 19 god ranije. a i dal se turčin što je s tašanom kreno u greh dal se pojavio juče?
Halvard Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 4 minutes ago, nisam ja said: ja sam nešto dijagonalno pratio. nisam skontao ko je bandović 19 god ranije. a i dal se turčin što je s tašanom kreno u greh dal se pojavio juče? Bandović se nije pojavljivao u prethodnim epizodama, novi je lik. Ako se budu držali romana, Spoiler on će biti Sofkin svekar. Nije bilo ni Tašaninog Turčina, a ni Tašane. Izgleda da su završili sa tim delom priče. Što se mene tiče, šteta, mogli su bez problema da čitavu seriju posvete generaciji Hadži-Trifuna i Cone, ili makar da prošire na još nekoliko epizoda, bilo je tu sasvim dovoljno materijala. Ovako je ostao utisak da je sve previše zgusnoto i nabacano. A Cona je mogla biti jedan od najinteresantnijih ženskih likova u novijoj istoriji srpske televizije da je karakterno malo više razrađena i da uloga nije pripala užasnoj Katarini Radivojević.
nisam ja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) Na odjavnoj špici piše da je bandovic Marko (stariji). isto tako stoji za Jovču, Mitu i Tašanu. Edited December 13, 2021 by nisam ja
James Marshall Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 6 minutes ago, Halvard said: Bandović se nije pojavljivao u prethodnim epizodama, novi je lik. Ako se budu držali romana, Reveal hidden contents on će biti Sofkin svekar. Nije bilo ni Tašaninog Turčina, a ni Tašane. Izgleda da su završili sa tim delom priče. Što se mene tiče, šteta, mogli su bez problema da čitavu seriju posvete generaciji Hadži-Trifuna i Cone, ili makar da prošire na još nekoliko epizoda, bilo je tu sasvim dovoljno materijala. Ovako je ostao utisak da je sve previše zgusnoto i nabacano. A Cona je mogla biti jedan od najinteresantnijih ženskih likova u novijoj istoriji srpske televizije da je karakterno malo više razrađena i da uloga nije pripala užasnoj Katarini Radivojević. Možeš onda zamisliti tek kako je u filmu.
Frank Pembleton Posted December 13, 2021 Author Posted December 13, 2021 Nečista krv je rađena po scenariju Vojislava Nanovića.Malo o tome:https://www.rts.rs/page/oko/sr/story/3223/kultura/4610903/necista-krv-voje-nanovica.html... Shiit has hit the fan
stajebrebilo Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Meni je Advokado top serija, toliko drugacija od svega u poslednjih par godina, a genijalna u svojoj jednostavnosti i humoru, neka prica ko sta hoce. 7
foto Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 cudan je advokado, ne znam sta da mislim. raspolozenje mi je islo od valjanja od dobrog zezanja pa do nekih transfera blama. cini mi se kao da je kolja popustio sve kocnice i dao sebi maksimalno oduska. mada, uvek pozdravljam sve sto je drugacije, pa uspelo ili ne, a za avokada nemam pojma da li je uspeo na sirem planu/publici. p.s. kasting odlican 2
Milošica Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 22 minutes ago, foto said: cudan je advokado, ne znam sta da mislim. raspolozenje mi je islo od valjanja od dobrog zezanja pa do nekih transfera blama. cini mi se kao da je kolja popustio sve kocnice i dao sebi maksimalno oduska. mada, uvek pozdravljam sve sto je drugacije, pa uspelo ili ne, a za avokada nemam pojma da li je uspeo na sirem planu/publici. p.s. kasting odlican Potpis. Sve u svemu, drago mi je da sam gledao.
slepa živana Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 21 hours ago, foto said: cudan je advokado, ne znam sta da mislim. raspolozenje mi je islo od valjanja od dobrog zezanja pa do nekih transfera blama. cini mi se kao da je kolja popustio sve kocnice i dao sebi maksimalno oduska. mada, uvek pozdravljam sve sto je drugacije, pa uspelo ili ne, a za avokada nemam pojma da li je uspeo na sirem planu/publici. p.s. kasting odlican meni se čini, sad kad se završila, da to nema ko da gleda... erteesova publika to sigurno ne voli, a ljudi kojima bi se svidela gledaju strane serije po internetima. ja nisam imala transfere blama, nego trenutke kad mi dođe da se obesim od muke. a to je autentična životna muka zato i mislim da je dobra serija, dobre su teme. dva, tri puta sam htela da se ugušim od smeha. 2
James Marshall Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Pa većina Koljinih uradaka te vuče u to raspoloženje 1
Milošica Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 (edited) 9 minutes ago, James Marshall said: Pa većina Koljinih uradaka te vuče u to raspoloženje Meni su Kosti brutalna serija, Meso nisam gledao. Znam da se kraj Kostiju mnogima nije dopao, ali mislim da su ljudi previše bukvalno gledali na to umesto simbolično, kao Fargo na primer. Edited December 14, 2021 by Milošica
Recommended Posts