Hamlet Strašni Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Јуче ми је севнуо деда у једном документарном кадру Јованке Броз Па следећег дана са мамом анализа претходне епизоде, са инсајд детаљима из визуре (тада) клинца... Данас ми каже да се деда стално свађао са Крцуном (наводно једном скоро и потукао) ... око Партизана и Звезде 3
Frank Pembleton Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Don’t kill the messenger. Samo prenosim šta je čovek rekao javno, stvarno nemam dodira sa tim svetom.Nije tebi upućeno nego onome što laprda... ... Shiit has hit the fan 1
Filozof manijak Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Јуче ми је севнуо деда у једном документарном кадру Јованке Броз Па следећег дана са мамом анализа претходне епизоде, са инсајд детаљима из визуре (тада) клинца... Данас ми каже да се деда стално свађао са Крцуном (наводно једном скоро и потукао) ... око Партизана и Звезде Deda ti je bio grobar? Rispekt
Hamlet Strašni Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 6 minutes ago, Filozof manijak said: Deda ti je bio grobar? Rispekt Масивни. Био је и у управи једно време, заједно са потоњим председником једне суседне нам државе. 1 2
Tsai Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jel vam stvarno gluma Ivane Vukovic losha? Meni je ona veliko osvezwnje, svuda gde se pojavi. Ne znam sta je onda dobra gluma, Boda Ninkovic vlasnik kafica ili Vojin Cetkovic koji se s polucilindrom seta gore dole jednom ulicom u rendom epohi 2
Jimmy Kowalski Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Kome nama? Ja ne vidim te silne lose komentare za Ivanu. I meni je prijatno osvezenje, dobro nosi glavnu ulogu.. 1
morgana Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 dobra je ona, uvjerljiva, tj hajde, glumom neutralna na nacin sare lund u danskoj izvedbi. 1
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Meni je samo pomalo blazirana, šta god da se desi na ekranu uvek isti izraz lica, uvek skoro isti ton. Ništa strašno, može malo bolje, ali nije loše uopšte. Žena je glumčina u poređenju sa Emily Blunt. I da, cela glumačka ekipa je osveženje. 1
morgana Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 ma ta blaziranost je omaz ili sta god, shvatanje zanra, pastis, nije do nedostatka izrazajnih sposobnosti. doslovno sara lund.
James Marshall Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 To sa blažom glumom ako je dobra kamera nije problem, vidi se sve, nego smo mi navikli na staru generaciju pozorišnih glumaca koji su i pred kamerom prenaglašavali kao da to treba da vidi neko iz posljednjeg reda Narodnog pozorišta. 2 1
Jimmy Kowalski Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Imala je i momente kad pukne, ali se brzo vrati u "normalu". Lepo je Morgana opisala. Da li je sama Ivana tako videla svoj lik, ili uz asistenciju reditelja, nije previse ni bitno. Bitno je da je takav pristup funkcionise..
Milošica Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 8 minutes ago, James Marshall said: To sa blažom glumom ako je dobra kamera nije problem, vidi se sve, nego smo mi navikli na staru generaciju pozorišnih glumaca koji su i pred kamerom prenaglašavali kao da to treba da vidi neko iz posljednjeg reda Narodnog pozorišta. A znači ne tripujem kada to često pomislim
Frank Pembleton Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 A znači ne tripujem kada to često pomislim [emoji3]To je ozbiljan problem kod svih naših glumaca "gluma za krupni plan"... ... Shiit has hit the fan 2
James Marshall Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Pa da, zato se kod nas za najbolju glumu smatrala ne ona najdiskretnija i najsofisticiranija već ona najevidentnija
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 15 minutes ago, James Marshall said: To sa blažom glumom ako je dobra kamera nije problem, vidi se sve, nego smo mi navikli na staru generaciju pozorišnih glumaca koji su i pred kamerom prenaglašavali kao da to treba da vidi neko iz posljednjeg reda Narodnog pozorišta. Ja stvarno mislim da to nije do glumaca već do režisera, i onoga za šta se glumi. Ako se pravi nešto za demografiju 50+ tj sve živo što je RTS napravio u prošlih 30 godina, to je jednostavno MO koji se traži. Teško mi je baš da poverujem da je to generacija glumaca osakaćena. Najšira demografija generalno ceni karikaturalne simpa likove, dakle drže se onoga što prolazi. Ali to je dijametralno drugi paket od krimi serije. Inače, naježim se i sam kad vidim toliko preglumljavanje. 3
Recommended Posts