fusion_ Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Nemam pojma, pogledao sam prvih 10 minuta i nisam mogao dalje.Na kraju sam saznao da ne ide na Superstaru (iako na početku ima njihov logo) nego na Kuriru. Valjda zato nije ni privukla neku pažnju. Ali dobro, to je ista kuća.
slepa živana Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 nije fer što večeras nema nove epizode kljunškinje a taman sam se zaljubila u miću bićeš dobró
foto Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 nisu losi ovi advokati. zanimljiv format za koji mi se cini da im je uspeo. dobri su bili i guberina i filota fila(za sada). pravi knedlu u grlu. pokazuje ljudska prava u sfrj iz druge vizure. 1
fusion_ Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Vidim u Kljunu koriste prave snimke sa prošlogodišnjih protesta ispred skupštine, zanimljivo
Frank Pembleton Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 Vidim u Kljunu koriste prave snimke sa prošlogodišnjih protesta ispred skupštine, zanimljivo Masovne scene su mnooogo skupa rabota, a treba i znati... ... Shiit has hit the fan
svashtabezneshto Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 11 hours ago, foto said: nisu losi ovi advokati. zanimljiv format za koji mi se cini da im je uspeo. dobri su bili i guberina i filota fila(za sada). pravi knedlu u grlu. pokazuje ljudska prava u sfrj iz druge vizure. i meni je ovo baš dobra serija (- jezdić u kao guberina u prvoj priči, al on mene nervira pa ne znam da li sam baš objektivna)
msv Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 41 minutes ago, fusion_ said: Vidim u Kljunu koriste prave snimke sa prošlogodišnjih protesta ispred skupštine, zanimljivo A nerede pravi BIA 1
fusion_ Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Da Nego Mićko je pričao kod Ivana na koje probleme United Media nailazi pri snimanju serija. Ugovore o zakupu im navodno otkazuju u poslednjem trenutku, neki kada čuju da se radi o UM odmah odustaju od saradnje itd...
foto Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 1 hour ago, svashtabezneshto said: i meni je ovo baš dobra serija (- jezdić u kao guberina u prvoj priči, al on mene nervira pa ne znam da li sam baš objektivna) 1 hour ago, renne said: Jezdić je odlično odradio posao zlezda van klisea barabe, u ulozi homo guberine je odlican. super. bilo ga je dobro i gledati, a narocito slusati.
Milosh76 Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Za ljubitelje telenovela dobre vesti Serija “Dinastija” i dalje će se prikazivati radnim danima, od ponedeljka do četvrta, ali od 22.00 na TV Pink! Ova vest će obradovati ljubitelje domaćih telenovela, jer će moći nesmetano da prate “Kolo sreće” na TV Prva. “Kolo sreće” je krenulo nešto ranije da se emituje, ali kada je počela srpska “Dinastija” mnogi gledaoci su bili u dilemi za koju od ove dve serije da se odluče da gledaju. Od sutra, 11. oktobra, neće više imati taj problem. Četiri dana u nedelji moći će da uživaju u maratonu domaćih telenovela – “Igra sudbine” (TV Prva u 20.00), “Kolo sreće” (TV Prva u 21.00) i “Dinastija” (TV Prva, 22.00).
Frank Pembleton Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 Da Nego Mićko je pričao kod Ivana na koje probleme United Media nailazi pri snimanju serija. Ugovore o zakupu im navodno otkazuju u poslednjem trenutku, neki kada čuju da se radi o UM odmah odustaju od saradnje itd... A Mićko to zna jer je on... Šta? ... Shiit has hit the fan
fusion_ Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 A Mićko to zna jer je on... Šta? ... Shiit has hit the fanOtkud ja znam, samo kažem šta je čovek rekao. Uostalom snimao je seriju, valjda je upućen.
Recommended Posts