April 13, 20214 yr 14 minutes ago, Haralampije said: Jebali vas krugovi gledajte Pericu to nešto na hrtu? mora se skidat?
April 13, 20214 yr 15 minutes ago, nisam ja said: to nešto na hrtu? mora se skidat? imas 6 epizoda na BD, ne moras se ti skidati
April 13, 20214 yr 1 hour ago, fusion_ said: Ima i na HRTi platformi, samo ne znam je li dostupno za gledanje van Hrvatske. Nije
April 17, 20214 yr 15 minutes ago, renne said: Večeras startuje Jedini izlaz Triler, sa anđelkom, film je sasvim ok Napravili su seriju od tog filma?
April 17, 20214 yr Nijednom nisam gledao Kalkanske krugove, ali kad god naletim na seriju idu neke scene na malom bazenu.
April 17, 20214 yr 4 hours ago, renne said: Večeras startuje Jedini izlaz Triler, sa anđelkom, film je sasvim ok Ima li negde da se pogleda film, ovo deluje previše razvučeno za 10 epizoda
April 18, 20214 yr Zavisi na kojoj televiziji gledas. Recimo, ja gledam preko video kluba na Areni Cloud, dosao sam do 4. epizode Na SuperNova se zavrsilo. na RTS verovatno veceras, posto "kasne" nedelju dana tj 2 epizode za SN
April 18, 20214 yr 17 hours ago, fandorin said: Ima li negde da se pogleda film, ovo deluje previše razvučeno za 10 epizoda ne nađoh nigde
April 18, 20214 yr Author Zavisi na kojoj televiziji gledas. Recimo, ja gledam preko video kluba na Areni Cloud, dosao sam do 4. epizode [emoji3] Na SuperNova se zavrsilo. na RTS verovatno veceras, posto "kasne" nedelju dana tj 2 epizode za SN [emoji3] SuperStar? .... Shiit has hit the fan!
April 18, 20214 yr Koji klosari na RTSu. 9 epizoda Kalkanskih krugova nisu stavili reklame na pocetku epizode, ali za kraj, moraju da nas pocaste sa vec 5 minuta reklama.