Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Bila sam, u okviru nekog prečudnog projekta za UNDP - i onda smo lutajući i dosađujući se probali i izlivanje olova i nekakvu biljnu plazmu, međutim, kad smo došli do priče o mrtvačkom pokrovu ili prstenu (ne sećam se, bilo pre 13, 14 godina) shvatila sam da sam suviše ogrezla u egzaktno:( Tako da nismo ni išli kod "hardkor" babe iako su hteli da nas vode.

Ali  volim da pročitam, pogledam, sećam se da sam kao klinka stalno uzimala Čajkanovića iz biblioteke, pa me ova serija podsetila.

Posted

O La familji dalje ovdje.

temp. lock samo da se priviknete. 

• James Marshall locked this topic
  • James Marshall unlocked this topic
Posted

Jel Žarko Laušević u Kalkanskim krugovima vampir, pošto pita svakoga da ga pozove da uđe u njihove kuće ili prodavnice?

Posted
6 minutes ago, Arkadija said:

Jel Žarko Laušević u Kalkanskim krugovima vampir, pošto pita svakoga da ga pozove da uđe u njihove kuće ili prodavnice?

e sad želim da počnem da gledam :D

Posted

stvarno, vrijedi li gledati tu seriju?

Posted

Konačno, u petoj epizodi, počinje neko dešavanje.

Posted
7 minutes ago, morgana said:

stvarno, vrijedi li gledati tu seriju?

Mene drži evo već treći vikend. Nije bog zna šta, solidna razbibriga.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, msv said:

Mene drži evo već treći vikend. Nije bog zna šta, solidna razbibriga.

tenks, dacu joj sansu

Posted

Vrede gledanja Kalkanski krugovi.

.... Shiit has hit the fan!

• +1 3
Posted

jedna od 856 generickih srpskih serija, vredi 

• Haha 1
Posted

Povampirise se kalkanski krugovi... Samo sto ne kazu, gde ste bili kad smo bili kvadrati

Posted

Što me je sinoć u Kalkanskim krugovima iznervirao momenat kada Ćetković ode kod Kubure da mu se ovaj raspita za investitora. WTF, odeš kod čoveka sa kojim nisi u dobrim odnosima zbog ćerke i negovog sina, koga nisi video jako dugo, da ti proveri nešto što je mogao bilo koji advokat. Zar je to jedina osoba koja je mogla da mu pronađe neku informaciju, plus što je Četković sam mogao da izađe na internet i pogleda novine iz Bazela da da proveri šta se zaista desilo tamo, a zbog čega se Maksimović vratio u Srbiju.

Neke stvari u našim serijama su toliko nerealne i nelogične, kao da scenaristi nisu u stanju da napišu realnu priču.

• +1 1
Posted

A scena kad gledaju prema Beogradu na vodi i komentarišu nešto tipa "Lepo se izgradilo"...hit :D

• Haha 1
Posted
Što me je sinoć u Kalkanskim krugovima iznervirao momenat kada Ćetković ode kod Kubure da mu se ovaj raspita za investitora. WTF, odeš kod čoveka sa kojim nisi u dobrim odnosima zbog ćerke i negovog sina, koga nisi video jako dugo, da ti proveri nešto što je mogao bilo koji advokat. Zar je to jedina osoba koja je mogla da mu pronađe neku informaciju, plus što je Četković sam mogao da izađe na internet i pogleda novine iz Bazela da da proveri šta se zaista desilo tamo, a zbog čega se Maksimović vratio u Srbiju.
Neke stvari u našim serijama su toliko nerealne i nelogične, kao da scenaristi nisu u stanju da napišu realnu priču.

Pa nisu se baš toliko dugo ne-videli[emoji769].
Drugo, jasno je da su radili ranije zajedno.
I ovako su proveravali.
Drugo, video si da ovaj zove nekog u ministarstvu.
To je provera koja ide malo dalje od APR.
Ako neko u npr. Ministarstvu zna da je ovaj dobio dozvolu tako što je tutnuo pare tamo, on jeste na papiru čist, ali tebi je bitno da znaš način na koji je on došao do tih papira.
E sad ako imaš adviokata koji je povezan "po dubini" to je drugo.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

I Kubura ga je slagao. Džabe se cimao do Beograda :D

• Haha 1