renne Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ne znam šta im se desilo sa onom epizodom S03E01 onaj c/b deo? I BTW, treća kao da je rađena da bude poslednja. Nastavio S04 i ok je... .... Shiit has hit the fan! Tad su hteli da završe, da ne ide dalje videćeš sam kraj poslednje epizode četvrte sezone, ukapiraćeš
Frank Pembleton Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 (RTS) Nova serija, ekranizacija romana „Deca zla“ sudije i pisca Miodraga MajićaIii kreće tviter... .... Shiit has hit the fan!
Bogotac Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 (edited) 12 reci,jbt,kakvo smece,moze li gluplje razvijanje radnje,lik koji vodi klan pada sa 500 kg kokaina, u nastavku ekipu mu vode deca i advokat. Edited March 5, 2021 by Bogotac
nisam ja Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 reklama za seriju radio mileva. marija vicković već glumi kevu. 1
colonelo Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 On 4.3.2021. at 21:05, renne said: Tad su hteli da završe, da ne ide dalje videćeš sam kraj poslednje epizode četvrte sezone, ukapiraćeš Da, na kraju poslednje epizode dali su vrlo efektan hint, kojim su razriješili jednu nedoumicu koja je ostala još od S03E01. Upravo je taj detalj ostavio najjači utisak na većinu gledalaca. A onaj drugi cliffhanger iz iste epizode ostao je nerazriješen. Tačnije ostao je napola razriješen.
Arkadija Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Kalkanski krugovi Neka nova serija sa superstar tv ide od 20.03. na rts-u. Jel zna neko o čemu je? Vidim da igraju isti glumci kao i svim serijama. Ćetković, Laušević, Ninkovićka, ona devojka što je forenzičar u UMO i tako dalje.
Frank Pembleton Posted March 7, 2021 Author Posted March 7, 2021 Da, na kraju poslednje epizode dali su vrlo efektan hint, kojim su razriješili jednu nedoumicu koja je ostala još od S03E01. Upravo je taj detalj ostavio najjači utisak na većinu gledalaca. A onaj drugi cliffhanger iz iste epizode ostao je nerazriješen. Tačnije ostao je napola razriješen.Odgledao do kraja četvrtu Crno Bijeli svijet.Super serija, mada mi i dalje ono u S03E01 ostaje misterija zašto su to stavili tu... .... Shiit has hit the fan!
Њујоркер Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 sad i ja videh na jutubetu podkast sa vukom i sotrom o aleksandru ov jugoslavia. zmarci me podilaze, ocel' neka dobra dusa da otvori topic da rascepljujemo i ovu seriju u delice ko onu nesrecu od ravne gore?{vinkvinksejnomorsejnomor}
April Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Deponija plače za Vukom Draškovićem. I bruderom, takođe.
nisam ja Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 ok, vino, vidimo se kad bude mladog portugizera. ovo se mora isprati vremenom.
maheem Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 On 7.3.2021. at 19:42, Frank Pembleton said: Odgledao do kraja četvrtu Crno Bijeli svijet. Super serija, mada mi i dalje ono u S03E01 ostaje misterija zašto su to stavili tu... .... Shiit has hit the fan! Pogledali 4 iz 4.sezone, deluje mi slabije od prethodnih sezona
variola Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 32 minutes ago, maheem said: Pogledali 4 iz 4.sezone, deluje mi slabije od prethodnih sezona Stigao do desete epizode, isti utisak. Ali hajde, bar je kraj blizu.
renne Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Pogledali 4 iz 4.sezone, deluje mi slabije od prethodnih sezonaRekoh ja ovde na temi da je slabijeKao na silu rađeno, ali svakako gledljivo i dosta zabavno 2
Frank Pembleton Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 Pa i jeste na silu....Ali ajde daleko da je negledljivo. .... Shiit has hit the fan! 2
Recommended Posts