Tihajeza Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 (edited) I kako to da ako je finansirana iz budžeta ne ide na rts, nego na Novoj? Ne znam kako idu te linije finansiranja, ali deluje ljudski odrađeno, a samo na kablovskoj. Edited March 4, 2021 by Tihajeza
msv Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Po trejleru deluje jako jeftino, mada i sam Šotra se šali kako voli da uštedi jer potiče iz pasivnih krajeva.
Tihajeza Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Ali ekipa glumaca nije iz pasivnih krajeva Quote Kralja Aleksandra tumači Ljubomir Bulajić, a kraljicu Mariju Tamara Aleksić. U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Jelica Sretenović.
Frank Pembleton Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 I kako to da ako je finansirana iz budžeta ne ide na rts, nego na Novoj? Ne znam kako idu te linije finansiranja, ali deluje ljudski odrađeno, a samo na kablovskoj.Ehe, sad pitao kolegu koji je radio...Pa bilo je prvo kao da ide na PTC, onda korona ovo ono, ovi se povukli, čekalo se 2-3 meseca i onda uleteo UG sa kintom.Kaže, bio paklen tempo, baš se žurilo... .... Shiit has hit the fan!
Misko Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 (edited) Sotra jeste krs reditelj, mada, imaju njegovi pojedini radovi neki smek...a ima on i finih radova, njegova Ministarka, Vise od igre, price iz radionice...od njegovih radova iz istorije, Gde cveta limun zut nije los.. Edited March 4, 2021 by Misko
msv Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 6 minutes ago, Misko said: Sotra jeste krs reditelj, mada, imaju njegovi pojedini radovi neki smek...a ima on i finih radova, njegova Ministarka, Vise od igre, price iz radionice...od njegovih radova iz istorije, Gde cveta limun zut nije los.. Do Boja na Kosovu jeste druga priča...
Misko Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 A i osamdesetih je on imao filmove upitnog kvaliteta..fazon je u tome sto je on ipak prvenstveno TV reziselj, mada je i tu posle zardjao 1
mustang Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 8 hours ago, msv said: To je poslednja Pavićeva serija Junaci našeg doba. Ostavili su klifhenger za drugu sezonu, ali od nje ništa za sada. Hvala...
Frank Pembleton Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Inače već kreće snimanje serije Kamiondžije S02.Zlatno doba za serije u Srbiji.... Shiit has hit the fan! 1
Fakundo Sava Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Ima neka serija na uveče Pinku ,gledaju sestra i keva ,glume Ljiljana Stjepanović, Anđelka iz Andrije i gomila anonimusa . Pogledam par minuta onako u prolazu i dok njupam, čak se poneki put nasmejem imaju i koju foru.Moja sestra se iskida oko njih
maheem Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Nastavili da gledamo Crno bijeli svijet, završili treću sezonu, i dalje je odlično.
Frank Pembleton Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Nastavili da gledamo Crno bijeli svijet, završili treću sezonu, i dalje je odlično. Ne znam šta im se desilo sa onom epizodom S03E01 onaj c/b deo?I BTW, treća kao da je rađena da bude poslednja.Nastavio S04 i ok je... .... Shiit has hit the fan!
Milošica Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 39 minutes ago, Fakundo Sava said: Ima neka serija na uveče Pinku ,gledaju sestra i keva ,glume Ljiljana Stjepanović, Anđelka iz Andrije i gomila anonimusa . Pogledam par minuta onako u prolazu i dok njupam, čak se poneki put nasmejem imaju i koju foru.Moja sestra se iskida oko njih A ja mislio moji me zajebavaju Znači da bacim pogled...
Cane Vukic Prebranac Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 hour ago, Fakundo Sava said: Anđelka iz Andrije 1
Recommended Posts