February 14, 20214 yr Kad reče Bolji život...sad baš gledam, izgleda da je RTS sklonio serije sa YT kanala. Baš šteta.
February 14, 20214 yr On 27.1.2021. at 14:09, jorma shparga said: Ja bih samo voleo da upoznam osobu koja je zbindzovala Vikend sa caletom... 1 epizoda onog je neopisivo mucenje, ali 7 za redom, to mora da ostecuje unutrasnje organe I sta sad? Da gledam Vikend sa Pantelom oli nee?
February 14, 20214 yr Gledao ja danas, jednu epizodu..onako, nit smrdi, nit mirise..moz se gleda, malo se preivse psuje, inace nemam problem s atim, ne para mi ni usi cak, ali nije ni nepriemtno..
February 22, 20214 yr 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Дакле овај Викенд са ћалетом је тешко смеће treba da pogledaš, tri muškarca i tetka
February 24, 20214 yr Author Odgledao 3 sezone Crno-bijeli svijet...Dobro vozi, ono baš za gledanje u društvu.Mnogo minijatura.Čekam 4 sezonu da zbindžujem.... Shiit has hit the fan!
February 24, 20214 yr On 31.1.2021. at 20:24, slepa živana said: još uvek pokušavam da prihvatim da postoji ub, ne znam šta ću s ovim govorom... poludeću. Aj sto postoji Ub ,ali sta cemo sto postoji i Ba?
February 24, 20214 yr Odgledao 3 sezone Crno-bijeli svijet...Dobro vozi, ono baš za gledanje u društvu.Mnogo minijatura.Čekam 4 sezonu da zbindžujem.... Shiit has hit the fan! Malo je slabija četvrta, ali je svakako ok
February 24, 20214 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: Oće to biti zadnja? .... Shiit has hit the fan! Treća sezona je snimana kao poslednja, kasnije su zbog velike popularnosti odlučili da snime i četvrtu, ne znam da li je to kraj...