kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Šta kažu tamo za naše serije?otkinuli na ravnu goru, pa je grlić zvao glogovca da glumi ustašinog sina u ustavu republike hrvatske
gospa buba Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 dijalozi ko iz blokova... ko bo reko da je kecmanović vako nepismen... daj buhahaha kecmanovic pismen :o nemoj molim te.
Lezilebovich Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 dijalozi ko iz blokova... ko bo reko da je kecmanović vako nepismen... i bio ie red da neko demistifikuie Vuka i niegovu takozvanu reformu iezika i da pokaže da u stvari iezik koim mi sada govorimo nie neki tamo lozničko-tršićki nego izvorni blokovski. Iednostavno, savremeni srpski iezik je odnegovan u blokovima, u istim blokovima koi su dali najvećeg sina našeg naroda - čestitog Aleksandra.
Jimmy Kowalski Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Iz kog bloka je taj Kecmanovic? Bas me interesuje koje blokovske termine je koristio..
Lezilebovich Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 ako mene pitaš - nemam pojma, nisam gledao :)
nisam ja Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 U proseku fotka nije hrđava za naše uslove. Ali jebeni rastko janković.
Frank Pembleton Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 Jbte. Dosta mi je što se ovde u 45-om osećam kao "behind enemy lines" još me stalno podsećate na to... ....shit has hit the fan...
jorma shparga Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Ovo me je samo ucvrstilo u mislhenju da svi "mladi" glumci kolektivno treba da tuze ustanove koje su ih podrzale u iluziji da su talentovani i na kraju im dale diplome. Mozda bi ljudi bili sasvim ok pravnici, ekonomisti,magacioneri u maksiju a ne da se zlopate ovako.
Jimmy Kowalski Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) ako mene pitaš - nemam pojma, nisam gledao :) Pitam bilo koga ko je gledao. Zanima me taj blokovski govor u seriji, ima tu finesa, a ako Kecman nije iz bloka, onda nisam siguran da je potrefio kako treba.. Edited October 22, 2017 by Jimmy Kowalski
ToniAdams Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 jbt, koji je mlad glumac trenutno? nema bas previse mladih u seriji, makar ne deluju mlado. mozda onaj pandur pomocnik i kurava nisu bas toliko stari. jel izvalio neko kepeca u jednom od piki blajnders slou mououa?
nisam ja Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 A evo i jednog forumaša među statistima. Jel to jodna banja?
Sludge Factory Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Zar nije Kecman bese iz Sarajeva? Ono, raskrinkao lazni multietnicki raj Bosne i Sarajeva svojim romanom
ToniAdams Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 kako jebote znate imena svih tih likova? ko je jebeni kecman?
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) kako jebote znate imena svih tih likova?mož da jel neživimo u buretu Edited October 22, 2017 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts