Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako..

A Hana Selimovic igra tuziteljku na isti nacin kao sto je igrala inspektorku u Besi..

Posted
Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako..

A Hana Selimovic igra tuziteljku na isti nacin kao sto je igrala inspektorku u Besi..
Na topiku o seriji Novine, mislim

... Shiit has hit the fan...

Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

U prvom momentu sam posmislila da je u pitanju isti lik iz Bese. Ona je meni katastrofalna.

Posted

Solidna druga epizona, mada ima dosta elemenata iz Sopranosa

Posted

Ukradeno je puno toga iz dosta serija prethodnih godina ali ipak gledljivo. Sin tajkuna je najgori glumac u zadnjih par godina sto sam video.

Posted
On 17.3.2020. at 11:17, Jimmy Kowalski said:

Cura bi mogla da poradi na dikciji, nis je ne razumem kad prica , ni u Tajkunu ni u Novinama

Posted

Meni druga epizoda bas dosadna. Prva steta sto se zavrsila...

Posted

Južni vetar uopšte nije loš.

Hajlajt Berček - 'kako montira'

Sent from fav toy

Posted

a na platnu pastir kostja :s_p:

Posted
3 hours ago, April said:

Južni vetar uopšte nije loš.

Hajlajt Berček - 'kako montira'

Sent from fav toy

I mene oduševila ta scena, sjajan detalj.

Dobra je serija.

Posted

treća epizoda tajfuna mnjah, ništa, nula

Posted

Meni Tajfun baš slaba serija.

Južni Vetar fino vozi.

Posted

Tajfun prso
Hana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca.

Sent from fav toy

Posted
Tajfun prso
Hana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca.

Sent from fav toy

Tačno sve ovo...
I zaista odlično slikano...

... Shiit has hit the fan...

Posted

Juzni vetar je postao gledljiv i samo mi smeta miki manojlovic, nekako se nije uklopio i vuk kostic ali on se standardno ne uklapa.

Slatke muke sam gledao u pocetku i nesto aesjebalo, postali su vulgarni, ali ne vulgarni sa stilom nego su ga preterali. Ne gledam vise, a viddim i da se serijal zavrsio.

Tate su super, jednostavna prica, a opet kad bi se analiziralo mogla bi da se snimi u skroz drugom pravcu, da bude prava drama. Nije humoristicna serija nego zabavna

Igru sudbine ne gledam jer mi se prispava oko 9