Jimmy Kowalski Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako.. A Hana Selimovic igra tuziteljku na isti nacin kao sto je igrala inspektorku u Besi..
Frank Pembleton Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako.. A Hana Selimovic igra tuziteljku na isti nacin kao sto je igrala inspektorku u Besi..Na topiku o seriji Novine, mislim... Shiit has hit the fan...
Arkadija Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako.. A Hana Selimovic igra tuziteljku na isti nacin kao sto je igrala inspektorku u Besi.. U prvom momentu sam posmislila da je u pitanju isti lik iz Bese. Ona je meni katastrofalna.
renne Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Solidna druga epizona, mada ima dosta elemenata iz Sopranosa
bags Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Ukradeno je puno toga iz dosta serija prethodnih godina ali ipak gledljivo. Sin tajkuna je najgori glumac u zadnjih par godina sto sam video.
Haralampije Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 On 17.3.2020. at 11:17, Jimmy Kowalski said: Ko je rekao da je Tihana spektakularna glumica? Ljudima se prosto svidja ovako.. Cura bi mogla da poradi na dikciji, nis je ne razumem kad prica , ni u Tajkunu ni u Novinama
hefaca Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Meni druga epizoda bas dosadna. Prva steta sto se zavrsila...
April Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Južni vetar uopšte nije loš.Hajlajt Berček - 'kako montira'Sent from fav toy
napadaj Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 3 hours ago, April said: Južni vetar uopšte nije loš. Hajlajt Berček - 'kako montira' Sent from fav toy I mene oduševila ta scena, sjajan detalj. Dobra je serija.
Milošica Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Meni Tajfun baš slaba serija. Južni Vetar fino vozi.
April Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Tajfun prsoHana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca.Sent from fav toy
Frank Pembleton Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 Tajfun prsoHana Selimović neupotrebljiva van pozorišta, Tihana neupotrebljiva bez Matanića, Radan Popović kida, ali nema kadra bez glumca.Sent from fav toyTačno sve ovo...I zaista odlično slikano... ... Shiit has hit the fan...
shimpu Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Juzni vetar je postao gledljiv i samo mi smeta miki manojlovic, nekako se nije uklopio i vuk kostic ali on se standardno ne uklapa. Slatke muke sam gledao u pocetku i nesto aesjebalo, postali su vulgarni, ali ne vulgarni sa stilom nego su ga preterali. Ne gledam vise, a viddim i da se serijal zavrsio. Tate su super, jednostavna prica, a opet kad bi se analiziralo mogla bi da se snimi u skroz drugom pravcu, da bude prava drama. Nije humoristicna serija nego zabavna Igru sudbine ne gledam jer mi se prispava oko 9
Recommended Posts