steins Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Samo da se odnekle ne pojavi kuče.Sent from my iPad using Tapatalk
hefaca Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Ppp-u bitno da Pavic pomene korupciju i nema veze sto ce da razvuce jedan primer na 20 epizoda. Bar da je gluma pristojna, ali nema vise glumaca... Djilas, Solak, Jeremic su mogli da finansira drugu sezonu na prolece, da se svakodnevno emitovanje zavrsi tokom predizborne sutnje. Bolje Sojica da je nastavio sa vazduplohovom i Jovanjicom.
hefaca Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Bila poslednja. Razocaravajuce. Naivno, mlako, preforsirano... Ostavljeno za drugu sezonu, samo bez dva najzanimljivija lika. Sve ostale episode su bile odlicne. Uzbudljivo, na momente mnogi, mnogo dobro, gluma odlicna. Cak i potpuno nebitnih likova, koji makar izgovorise "aj na bilijar". I sve to zasrase na kraju... Bolje da je bio srecan hepi end i da je brat u stvari ziv...
Zabalujev Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 On 20.12.2019. at 21:23, Arkadija said: Caja celu seriju provede u istom džemperu i jakni Isti ja. Ode Caja, ode Gagi. Nije ni čudo, toliko nerealni likovi da su morali da se vrate u rodnu dimenziju. Uvek zovi pojačanje. Some. Napustimo mračni i sramni Beograd. "Znaš koliko u NS ima narkomana?" Pa jel te neko tera da se drogiraš ili diluješ kad odeš tamo, upiši ftn kad si genijalac i prodavaj seminarske radove, jebote patak.... Popravni domovi su naši univerziteti. Dok sam čekao suđenje, postao sam uticajni jutjuber. Nemojte drugu sezonu. Plz.
hefaca Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Bejah na tribini sa Sarcevicem, Chodom, Leom i Fabricijem. Fabrici brani Chodu koji ima 2 razreda srednje i 700 tisuca pratilaca... Lik iz serije je potencijal za ove prave jutjubere. Nikako da odgledam bar 1 video, da vidis na sta deca seku vene...
Arkadija Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Odgledala poslednju epizodu Grupe. Jbt, baš me iznervirao Gagi i njegov kraj. Em što je kao lik predstavljen kao neko ko uopšte ne poštuje autoitet i ne sledi naređenja, to još i da podvedeš po kategoriju "ja sam super pandur , cool sa kapom i ne marim ni zašta", ali brate, procedura prilikom upucavanja zločinca, umesto da ode i proveri da li je mrtav, da mu ume oružje i sl, ne, on ode da vidi kako su deca i pri tom stavlja svoj pištolj u džep. I sve ostalo je zbrzano na kraju. Ne deluje da su planirali drugu sezonu, ali nikad se ne zna.
Milosh76 Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 A zasto prepricavate kraj, zsboga!? Ja ni 10tu nisam odgledao, a vec znam ko ce poginuti i zasto... Malo kolegijalnosti, molicu lepo
stajebrebilo Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 General na hrt...gledao ko? Nije domaca ali je lokalna
James Marshall Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Nisam ali mi se gleda https://www.telegram.hr/zivot/serija-general-postaje-sve-bolja-ovdje-se-gotovina-91-vratio-u-hrvatsku-u-pozadini-su-plakati-za-kaufland-i-vip/?fbclid=IwAR2g0KDKae1b9Xg1-XwblQgXYxiChP6L82xWthLLFu_aBEfUYOH08jVgnhY
Zabalujev Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Nadam se da će održati standarde Četveroreda. Buckasti Lala koljač
Frank Pembleton Posted December 24, 2019 Author Posted December 24, 2019 Odgledao Grupu...Iskreno, nisam očekivao ovakav rasplet.Realno, zatvorili su priču ako neće dalje... ... Shiit has hit the fan...
shimpu Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Grupu nisam pogledao poslednju epizodu, ali kao da jesam, lose glume deca u seriji i inspektorka je losa glumica. Dug moru se zavrsio, nista nisam razumeo. Junaci naseg doba su bili dobri prve tri epizode, vise ne gledam, dosadni su dijalozi. Nadam se da sam nekome pomogao
hefaca Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Deca odlicno glume, inspektorka podnosljivo. Za razliku od Pavicevih klinaca... No, Jezdic i od ove prazne uloge napravi nesto...
Zabalujev Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Dobra deca u Grupi. Oni što polažu ispit kod Leke u Junacima užas živi, Milica Milša je za njih Helen Miren.
Recommended Posts