Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Inace ko gleda grupu, neka pogleda ovo
Milosh76 Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Kad kreću senke? Sve epizode za 990 dinara 8.11. ili par dana kasnije na kioscima, a na NOVA S TV 11.11.
Milošica Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 hours ago, Fakundo Sava said: Expresno odgledao besnu Besu, što pre kako mi ovi sa prve ne bi pokvarili ugođaj, odlična je do poslednje epizode, kada je sve zbrzano i antiklimatično. Očekivao sam do ovo bude zaokružena priča ali je ostavljen cliffhanger najava nastavka ali njega ni na vidiku Dobra gluma, bez slabih karika, Krivokapićev lik višak, možda su imali planove sa njim za nastavak Ona srednjoškolka ima skoro 30 godina i nisam je prepoznao iz Senki tamo glumi nesrećnu kurvicu iz jatagan male Nije mi bila poznata ona hrvatska glumica srpskih korena, nije morala da fura onu dečki frizuru Jedna od retkih serija za preporuku nekome sa strane Ajd frizura,nego me njena gluma nervira.Meni jedna od slabijih karika serija.
J-♣ Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 27 minutes ago, renne said: ima na balkandowload-u nakon tvoje odlične preporuke za rarbg.to, odoh bez oklevanja i registrovah se za ovaj sajt i sad skidam seriju h v a l a za preporuke!
Milosh76 Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 U Grupi pominju Prvu beogradsku gimnaziju, a ono sa Prvom veze nema
Cane Vukic Prebranac Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 О којој хрватској глумици српских коријена ви причате? Наташа Јањић? Северина?
Arkadija Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 1 hour ago, Milosh76 said: U Grupi pominju Prvu beogradsku gimnaziju, a ono sa Prvom veze nema Ko to zna? i koga je briga' U svim tim serijama Beograd izgleda ko normalan grad, čak bi se moglo reći svetski, a u stvari je prljav, oronuo i na ivici kolapsa.
Milošica Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 4 hours ago, renne said: Snima se serija o životu gospodina Vuksanovića Ace Lukasa?
ronin Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 2 hours ago, Arkadija said: Ko to zna? i koga je briga' U svim tim serijama Beograd izgleda ko normalan grad, čak bi se moglo reći svetski, a u stvari je prljav, oronuo i na ivici kolapsa. +1 Bravo...Nestvarna smo rupa koja bukvalno umire a u serijama je prikazuju napucano.
Recommended Posts