renne Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 13 minutes ago, Arkadija said: jel ima da se negde vidi repriza? evo na planeti https://rtsplaneta.rs/linear/5?program_id=1804912
Arkadija Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) 1 hour ago, renne said: evo na planeti https://rtsplaneta.rs/linear/5?program_id=1804912 ja gledala na planeti i nisam našla. link upućuje na program uživo. Edited October 14, 2019 by Arkadija
renne Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 pa da program uživo, pa ispod imaš dane, pa odabereš nedelju
Arkadija Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ma našla sam, ali tek kad sam došla kući. Na poslu nije moglo da se vidi.
Milošica Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 On 7.10.2019. at 22:14, Frank Pembleton said: Odgledao Dug moru... Naaako nekako mi šareno... A jeste zvuk malo ispod kvaliteta... ... Shiit has hit the fan... Drugu bolje ne gledajte,ako niste sada.Baš loše.
Arkadija Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Just now, Milošica said: Drugu bolje ne gledajte,ako niste sada.Baš loše. Obećala sam sebi da ću da odgledam i drugu epizodu pre konačnog suda. I odgledala sam. Dakle, za izbegavanje. Loše i dosadno.
Frank Pembleton Posted October 14, 2019 Author Posted October 14, 2019 I ja odgledao, baš tanko...Razvlače neviđeno... ... Shiit has hit the fan...
duda Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ne gleda mi se ova besa, mučno je to mnogo A ipak gledam
Jumanji Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Dopale mi se prve dve epozode, pogledacu danas trecu.
Arkadija Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Besa je izuzetna serija. Preporuka svakom ko još nije stigao da odgleda.
Frank Pembleton Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 Odgledao ovonedeljne epizode Dug moru i Grupa...HmmmZa Dug moru zaista ne znam šta da kažem...Možda je rano, ali ovo baš ne valja...Izgleda mi kao da su se potpuno pogubili, e sad ne znam da li je u startu to bilo loše napisano, verovatno jeste, ali verovatno je i kasnije bilo brljanja...Loše, baš loše...Grupa je onako, ništa ekstra, ali ritinski razvoj likova, zanimljivo može da se gleda, dosta novih (bar meni) glumaca... ... Shiit has hit the fan...
Fakundo Sava Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Expresno odgledao besnu Besu, što pre kako mi ovi sa prve ne bi pokvarili ugođaj, odlična je do poslednje epizode, kada je sve zbrzano i antiklimatično. Očekivao sam do ovo bude zaokružena priča ali je ostavljen cliffhanger najava nastavka ali njega ni na vidiku Dobra gluma, bez slabih karika, Krivokapićev lik višak, možda su imali planove sa njim za nastavak Ona srednjoškolka ima skoro 30 godina i nisam je prepoznao iz Senki tamo glumi nesrećnu kurvicu iz jatagan male Nije mi bila poznata ona hrvatska glumica srpskih korena, nije morala da fura onu dečki frizuru Jedna od retkih serija za preporuku nekome sa strane
Recommended Posts