April Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 26 minutes ago, colonelo said: Na osnovu čega si to tako protumačio? Misliš na odnos malog Dagija i mlade majke - glumice ? Upravo. Proverio sam na wikiju, Olivera je imala dvadeset jednu godinu kad ga je rodila. U tekstu, na tome insistira, 'nije imala ni dvadeset'
Milošica Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) Gledao neko Dug moru,kakvi su utisci? Da znam da li da vraćam na D3 ili ne... Edited October 7, 2019 by Milošica
Arkadija Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 10 minutes ago, Milošica said: Gledao neko Dug moru,kakvi su utisci? Da znam da li da vraćam na D3 ili ne... Ja gledam i borim se da ne zaspim. Obzirom da je prva epizoda, možda treba odgledati još bar jednu, pre definitivnog zaključka. E da i ton je katasrofalan.
morgana Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 pogledala sam trejlere, po rts-u se na moru prica podgoricki
morgana Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 pilot frca od steva koprivice i njegovog raubovanja boke
Jumanji Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Je l pocela Besa na Prvoj? Da gledam? [emoji846]
Milošica Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) 42 minutes ago, Arkadija said: Ja gledam i borim se da ne zaspim. Obzirom da je prva epizoda, možda treba odgledati još bar jednu, pre definitivnog zaključka. E da i ton je katasrofalan. Evo završavam prvu epizodu i ne dopada mi se nikako,ali daću još jednu šansu,čisto zbog Sergeja.I da,ovaj Vučić Perović nije loš glumac. @Jumanji Da.Prošlog ponedeljka. Edited October 7, 2019 by Milošica
morgana Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 dosta jeftino se gradi turobna atmosfera, oni preuski kadrovi nekako djeluju amaterski. namjere su jasne ali izvedba skripi. svjetlosni uslovi u kojima je snimano mnogo smornije djeluju uzivo nego na tv, ovdje su jednostavno blijedi. a prica mi nije interesantna, ukleto kamenje i prokleta mjesta, nije my cup of tea bez obzira na produkciju.
Frank Pembleton Posted October 7, 2019 Author Posted October 7, 2019 Odgledao Dug moru...Naaako nekako mi šareno...A jeste zvuk malo ispod kvaliteta...E da Besu gledati treba... ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 [mention=12403]Jumanji[/mention] Da.Prošlog ponedeljka.E hvala. Uspela sam da vratim unazad u poslednji cas i da odgledam prvu ep.
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Prva epizoda serije Grupa na RTS1. Sat i po. Svidelo mi se. Posle serije Pet i onih izmaštanih krimosa ovo je čist realizam sa sve RL krimosom na kraju. Klinci odlični, matorci na nivou. Vojin Ćetković i Lutkić od poznatijih, Mima Karadžić nešto malo, mora da će da dobije još munuta u nastavku. Ostalo ovi na koje nalećem u stranim i domaćim produkcijama, a ne znam im imena. Fina zabava za nedelju uveče.
Recommended Posts