Jump to content

Domaće serije i prepevi

Featured Replies

Šta kažu tamo za naše serije?

• Replies 4.5k
  • Views 471.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mojoj supruzi je serija "Kljun" do sinoćne epizode bila onako. a onda je bila sexy scena sa golim dupetom Maria, pevača Zostera, kog obožava i sad joj je vrh.   ja joj posle, fore radi,

• odbijam da gledam draskovicevo vidjenje jugoslavije pa taman da je rezija vrh. neke granice moraju da se postuju.

Posted Images

Šta kažu tamo za naše serije?

otkinuli na ravnu goru, pa je grlić zvao glogovca da glumi ustašinog sina u ustavu republike hrvatske

dijalozi ko iz blokova... ko bo reko da je kecmanović vako nepismen...

daj buhahaha kecmanovic pismen :o

nemoj molim te.

dijalozi ko iz blokova... ko bo reko da je kecmanović vako nepismen...

i bio ie red da neko demistifikuie  Vuka i niegovu takozvanu reformu iezika i da pokaže da u stvari iezik koim mi sada govorimo nie neki tamo lozničko-tršićki nego izvorni blokovski. Iednostavno, savremeni srpski iezik je odnegovan u blokovima, u istim blokovima koi su dali najvećeg sina našeg naroda - čestitog Aleksandra.

Iz kog bloka je taj Kecmanovic? Bas me interesuje koje blokovske termine je koristio..

ako mene pitaš - nemam pojma, nisam gledao :)

U proseku fotka nije hrđava za naše uslove. Ali jebeni rastko janković.

• Author

Jbte. Dosta mi je što se ovde u 45-om osećam kao "behind enemy lines" još me stalno podsećate na to...

....shit has hit the fan...

Ovo me je samo ucvrstilo u mislhenju da svi "mladi" glumci kolektivno treba da tuze ustanove koje su ih podrzale u iluziji da su talentovani i na kraju im dale diplome.

Mozda bi ljudi bili sasvim ok pravnici, ekonomisti,magacioneri u maksiju a ne da se zlopate ovako.

ako mene pitaš - nemam pojma, nisam gledao :)

Pitam bilo koga ko je gledao. Zanima me taj blokovski govor u seriji, ima tu finesa, a ako Kecman nije iz bloka, onda nisam siguran da je potrefio kako treba..

Edited by Jimmy Kowalski

jbt, koji je mlad glumac trenutno?

nema bas previse mladih u seriji, makar ne deluju mlado. mozda onaj pandur pomocnik i kurava nisu bas toliko stari.

jel izvalio neko kepeca u jednom od piki blajnders slou mououa?

A evo i jednog forumaša među statistima. Jel to jodna banja?

Zar nije Kecman bese iz Sarajeva? Ono, raskrinkao lazni multietnicki raj Bosne i Sarajeva svojim romanom  :fantom:

kako jebote znate imena svih tih likova? ko je jebeni kecman?

kako jebote znate imena svih tih likova?

mož da jel neživimo u buretu

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću