vladavsnarod Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 A koje instrumente vi sve svirate? Ja znam 'Losing My Religion' na mandolini :) Link to comment
bosque Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 na kvadrat znam par odličnih svirača koji pred publikom jednostavno izgube magiju. Ne znaju pred ljudima pa to ti je. A to je baš tužno. jel si siguran da im nije potrebno samo malo vise prakse da se opuste? a mozda publika ne zna pred sviracem? ;) Link to comment
James Marshall Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Ma ne znaju sa publikom pa to ti je. Mislim, i dalje oni ok sviraju, ali nemaju kontakt nikakav. Pogotovo govorim za neke tezgaroše. Dođu da sviraju pa sviraju samo ono što je njima ćejf. To prolazi ako si Dilan ali na tezgama je to propast u najavi. Link to comment
Milogled Bluff Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Je l sa čmaronom planiraš da sviraš? Uzmite Milogleda da svira bubnjeve. A kako bismo se dogovorili oko repertoara? Vasa bi insistirao na Pamtim jos od Hanke Paldum, Laron na Leli Vranjanci a ja na Dobro pamtim sve, sve sto bilo je... Link to comment
MayDay Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Joj, Miliii! Jedva čekam da prosviram, pa da sviramo Dobro pamtim sve u grobarskoj verziji. :D Wiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Link to comment
Mil@n Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Sviranje pred ljudima može biti pogubno za neke ljude koji gaje ekstreman strah od nastupa i podložni su velikim tremama. Barem pre nego što su svoj na svome sa onim što žele da prezentuju. Tj, mislim da ne treba žuriti sa tim. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Meni je trenutno problem i da snimim ono što odsviram, jer mi proradi kompulzivni strah od greške. Proći će. Link to comment
Indy Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Greške mogu super da se iskoriste. Nakačiš reverb, pustiš taj deo unazad, mogućnosti su beskrajne. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 danas samo power chords i distorzija. Link to comment
Аврам Гојић Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 iznervirao se nesto pa se napio i osmislio svoj prvi rif, izvinte ako je prljav zvuk ali hteo sam tako ovaj posvecujem milogledu i mau https://soundcloud.com/ucim-da-sviram/kolceeee#t=0:02 Link to comment
Bujodrag Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 +1 E, to je već sviranje, muzika. Smisli sad i jedan odgovarajući, kratak, tekst i imaćeš celu pesmu. Link to comment
garcia Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 ...Smisli sad i jedan odgovarajući, kratak, tekst i imaćeš celu pesmu. mrzim ga, mrzim ga, mrzim ga, mrzim ga, mrzim ga, mrzim ga.. Vučića! Link to comment
Djuro Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 evo ti, probaj ovo. netesko a efektno. + jedan od retkih guitar-soloa koji se moze skinuti iz prvog :) Link to comment
Recommended Posts