Rumpelstiltskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Sutra zaseda drugostepena komisija, očekuje se da Radnički bude novčano kažnjen, a više ću znati sutra nakon 11, kada sastanak bude završen. Pa ćete i vi biti obavešteni. To b Acko, ustedi nam iljadarku, obraduj nas, vis ovi novi, mesto pivo da plate, harach odma :) Edited April 4, 2016 by Rumpelstiltskin
MaErAkLoIJA Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Hoce li se oporaviti Tomic i Guma za sredu??? Protiv Vojvodine ce nam trebati sve raspolozive snage. Edited April 4, 2016 by MaErAkLoIJA
ackonish Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Guma se danas vratio treninzima, povredio se sredinom treninga, napustio je. Tomić odradio prvi trening, radio je sa Jerkanom, a potom i sa loptom na terenu. Moje lično mišljenje je da nije spreman To b Acko, ustedi nam iljadarku, obraduj nas, vis ovi novi, mesto pivo da plate, harach odma :) 90 posto ljudi u klubu kaže da je to to i da nećemo igrati pred publikom, predsednik ipak gaji optimizam. .
Rumpelstiltskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Guma se danas vratio treninzima, povredio se sredinom treninga, napustio je. Tomić odradio prvi trening, radio je sa Jerkanom, a potom i sa loptom na terenu. Moje lično mišljenje je da nije spreman 90 posto ljudi u klubu kaže da je to to i da nećemo igrati pred publikom, predsednik ipak gaji optimizam. . Pa jel stiglo ista u klub danas od zvanicnih dokumenata povodom te kazne ?
Med Livadski Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) A da nam Bulat secne struju, ionako nema raznoraznih uslova za odigravanje utakmice na Cairu, trazimo promenu terena, tj. da idemo na Vis Pa nek se igra tamo pred praznim tribinama. Edited April 4, 2016 by Med Livadski
Redrooster Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Izazovno. Jel u lozu ?Ma ne na stadion be zabranjeno kod mene,u konzuma kartu ulaze dva piva po zelji i sezonska salata.Medijum ce biti LCD Lg 32" :)
Rumpelstiltskin Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ma ne na stadion be zabranjeno kod mene,u konzuma kartu ulaze dva piva po zelji i sezonska salata.Medijum ce biti LCD Lg 32" :) Pivo i salata ... Jel si ti Bgradjanin ?
Komandant Mark Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Dobro jutro Nišlije. Ja na podranak pričah sa prijateljem i kolegom, koji je jedan od sudija na sutrašnjoj utakmici u Nišu, i oni imaju obaveštenje da će Huawei Arena biti otvorena za publiku. Kako će dalje biti ne znam, verovatno će Radnički proći sa novčanom kaznom i uslovom. Nagadjam. Sve je moguće, opcije su otvorene. Kažu mi kolege (uglavnom crno-bele orijentacije) kad su već i oni bili kažnjeni da igraju bez publike što ne bi i niški stadion bio jednom prazan.
Redrooster Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Pivo i salata ... Jel si ti Bgradjanin ?Tako ide rec kakav crni bgd u blizini stadiona?
Rumpelstiltskin Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Tako ide rec kakav crni bgd u blizini stadiona? Hoces reci da iz sobe imas pogled na teren ?
Rumpelstiltskin Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ne 5 min od stadiona ne moz se vidi Onda nista od pivo i salate -_-
Komandant Mark Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Onda nista od pivo i salate -_- Možda može razdvojeno ?
Rumpelstiltskin Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Možda može razdvojeno ? moze, preseci ga s pecenje ;)
Recommended Posts