Jump to content
IGNORED

Igr(ic)e su umetnost ili nisu, nastavlja se

Прслин

Recommended Posts

Posted

их, ни мање ни више него лопата у главу, убедљив контра-аргумент свакако

pa naravno. ubaci brehta, dimu, sekspira i ekipu samo da bio poentirao kako su igre jezik. a sad posto je to aksiom da su video igre (ko ih jos tako naziva?) jezik, a jezik je alat izrazavanja i promene, kao i umetnost.... jebote kurac. cekaj, ti stvarno ne vidis da je ovo pretenciozno lupetanje i da kao takvo jedino lopatu zasluzuje?

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

69

• Caligula

48

• Krampa

28

• Miralem

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Наравно да нису. Чуј, еп да буде уметност. Шта је следеће, да неко Илијаду или Одисеју прогласи за уметност? :mad:

sta znam. vi tamo po srbiji nemate pojma ni guslama raspametiti kako treba

Posted (edited)

sta znam. vi tamo po srbiji nemate pojma ni guslama raspametiti kako treba

za matereti jedna zica, snashli bi se valjda nekako :unsure:

(chim sam ja stigla, sace i shumar. uvek zakasnim <_< ^_^)

Edited by gospa buba
Posted

za matereti jedna zica, snashli bi se valjda nekako :unsure:

nije pitanje zica vec kvalitet. kada neko zna ni zice mu nisu potrebne  -_-

Posted

da ne pominjemo da je pola foruma uvatilo u ledja, nego cute, znaju da ti smeta :cry: ^_^

Kad pomenu, dva dana ne ustajem iz kreveta nego iskukavam iz kreveta. Katastrofa.

Posted

Уметност лечи, одиграј Пекмена.

Posted

zasto trolujete topik o umetnim igrama sa mitologijom. gde je moderacija??

О контре, овде се управо разбијају митови  :fantom:

Posted

То је за расправу преусмерену услед овог твог трола али једна ствар се не доводи у питање:

Годзила је најстрашније истроловаo Токио и Њујорк, нема га усвијет.

О Бамбију да не говоримо...

a sta tek reci za godzilu koja leti, e to je umetnost!

Miraleme, koja je tvoja uloga u ovoj razmeni argumenata? Katalizator? Radiš trijažu argumenata šta je za oči nas neupućenih? Član žirija iz naroda?

medijator. missim, ja ni inace ne znam koja mi je uloga, a kako cu tek ovde?

Posted (edited)

pa naravno. ubaci brehta, dimu, sekspira i ekipu samo da bio poentirao kako su igre jezik. a sad posto je to aksiom da su video igre (ko ih jos tako naziva?) jezik, a jezik je alat izrazavanja i promene, kao i umetnost.... jebote kurac. cekaj, ti stvarno ne vidis da je ovo pretenciozno lupetanje i da kao takvo jedino lopatu zasluzuje?

па није их убацио само да би поентирао, написао је разлог зашто је навео сваког од њих, поента је у прилагођавању уметности тј. уметничког изражавања новим медијима... а ако је само помињање шекспира претенциозно јебига, кога је требало да помене, радоша бајића...

едит: на крају крајева, човек не тврди да су игре саме по себи уметност, већ просто да могу да буду медијум за уметничко изражавање и навео примере неколико игара које ту спадају

Edited by Dionysos
Posted

Kad pomenu, dva dana ne ustajem iz kreveta nego iskukavam iz kreveta. Katastrofa.

ja vec 20ak dana ne idem na posao koliko me je uhvatilo (ali to me nije sprecilo da odem na kosarku, bila vazna utakmica, borimo je za sredinu tabele). i posto imam vremena igram video igre™ po 4-5  sati dnevno, a ostalo se razvlacim. to sam pomenuo samo da bi ovi sa decom videli. hi hi.

Posted

nije te uvatilo nego si debeli kit u petoj deceniji.

Posted

па није их убацио само да би поентирао, написао је разлог зашто је навео сваког од њих, поента је у прилагођавању уметности тј. уметничког изражавања новим медијима... а ако је само помињање шекспира претенциозно јебига, кога је требало да помене, радоша бајића...

едит: на крају крајева, човек не тврди да су игре саме по себи уметност, већ просто да могу да буду медијум за уметничко изражавање и навео примере неколико игара које ту спадају

da, bas je bilo potrebno objasnjavati nam kako umetnici oce da dopru do sto sire publike i uzmu pare ako je moguce. nismo to do sada znali, svasta od njih. a dopiranje do publike je jezik, zivahan i leprsav, ergo neke igre su umetnost. da hideo kojima ne pravi igre bio bi baletan.

najozbiljnije, i bez obzira na poentu sa kojom mogu da se slozim, ne vidis da je ovaj tekst najobicnije djubre?

Posted

nije te uvatilo nego si debeli kit u petoj deceniji.

rece mrsavi mladac od 17 godina. koji se ne hrani u apoteci.

Posted

prasline, nudila sam ti knjizevnost za igre, nisi me ni pogledao. odbacicu pomisao da se radi o rodnoj diskriminaciji, ali moju tezu da su najvazniji pisci igrica pobio je ovaj koeljo, te sad ne moze ni tamo.