Jump to content
IGNORED

The X-Files - Trust no one

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

ne mi se svidja nesto novi serijal

kao parodija originala

Posted

kao parodija originala

+1
Posted

X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW..

Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro..

Posted

Onaj tra la la kraj mi se malko zgadio.

Posted

Sve ukupno ovaj novi serijal deluje kao teška zajebaVancija.

Posted

kao parodija originala

Posted

Мораће Скали да покаже нешто више од деколтеа вечерас да извади серијал.

Posted

lebca im, skarabudžili su u ovu jednu mučenu epizodu sve što nisu u 4 prethodne ( šesta epizoda je kao direktan nastavak prve ) i onda .........????????

Posted

videćete šta se onda desilo u filmu.... ^_^

- cela sezona je praktično parodija na originalnu seriju,1 i ova 6 epizoda sprdanje sa teoretičarima zavere, ubacili su đuture sve nove ideje koje su se pojavile u zadnjih 10 godina, neozbiljno, površno

- pa samo bi priča o chemtrails ili haarp-u bile dvodelne epizode u dobra stara vremena, ovde im je posvećeno 20s...

Posted

X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW..

Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro..

+1

Sto bi Timmy rekao, Carteru mrs iz svetinje!

Posted

Stvarno nisu morali sve ovo da skarabudže u jednu epizodu i onda da nam ostave ONAKAV cliffhanger

Posted

znači mi što smo gledali samo prvu koja nam je sranje, možemo da preskočimo sredinu i pustimo vodu poslednjom. meni se zaista nije puštala druga epizoda nakon onakvog debakla u e01. autoparodija, raspad priča, plus Molder i Skali koji deluju totalno van uloge.  čitavu epizodu sam imao utisak da mi kažu hahahahaha, koja si ti paljevina što si gledao ovo, išao neispavan u školu jer je serija kasnila na mrtvom pinku i po dva sata da bi na kraju počela špicom za seriju gde lik gleda na sat pa kao skonta da kasni na x-files i otkači padobran u 01am iako je termin u 23.