February 16, 20169 yr X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW.. Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro..
February 23, 20169 yr lebca im, skarabudžili su u ovu jednu mučenu epizodu sve što nisu u 4 prethodne ( šesta epizoda je kao direktan nastavak prve ) i onda .........????????
February 23, 20169 yr videćete šta se onda desilo u filmu.... ^_^ - cela sezona je praktično parodija na originalnu seriju,1 i ova 6 epizoda sprdanje sa teoretičarima zavere, ubacili su đuture sve nove ideje koje su se pojavile u zadnjih 10 godina, neozbiljno, površno - pa samo bi priča o chemtrails ili haarp-u bile dvodelne epizode u dobra stara vremena, ovde im je posvećeno 20s...
February 23, 20169 yr X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW.. Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro.. +1 Sto bi Timmy rekao, Carteru mrs iz svetinje!
February 24, 20169 yr Stvarno nisu morali sve ovo da skarabudže u jednu epizodu i onda da nam ostave ONAKAV cliffhanger
February 24, 20169 yr znači mi što smo gledali samo prvu koja nam je sranje, možemo da preskočimo sredinu i pustimo vodu poslednjom. meni se zaista nije puštala druga epizoda nakon onakvog debakla u e01. autoparodija, raspad priča, plus Molder i Skali koji deluju totalno van uloge. čitavu epizodu sam imao utisak da mi kažu hahahahaha, koja si ti paljevina što si gledao ovo, išao neispavan u školu jer je serija kasnila na mrtvom pinku i po dva sata da bi na kraju počela špicom za seriju gde lik gleda na sat pa kao skonta da kasni na x-files i otkači padobran u 01am iako je termin u 23.