frit Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 ne mi se svidja nesto novi serijal kao parodija originala
Razzmatazz Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 ne mi se svidja nesto novi serijal kao parodija originala +1
Jimmy Kowalski Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW.. Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro..
John Coltrane Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Onaj tra la la kraj mi se malko zgadio.
Zet Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Sve ukupno ovaj novi serijal deluje kao teška zajebaVancija.
porucnik vasic Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 ne mi se svidja nesto novi serijal kao parodija originala
vathra Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Мораће Скали да покаже нешто више од деколтеа вечерас да извади серијал.
Arkadija Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 lebca im, skarabudžili su u ovu jednu mučenu epizodu sve što nisu u 4 prethodne ( šesta epizoda je kao direktan nastavak prve ) i onda .........????????
gone fishing Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 videćete šta se onda desilo u filmu.... ^_^ - cela sezona je praktično parodija na originalnu seriju,1 i ova 6 epizoda sprdanje sa teoretičarima zavere, ubacili su đuture sve nove ideje koje su se pojavile u zadnjih 10 godina, neozbiljno, površno - pa samo bi priča o chemtrails ili haarp-u bile dvodelne epizode u dobra stara vremena, ovde im je posvećeno 20s...
Jimmy Kowalski Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 X-Files je Carterovo cedo, ali mu je davno trebalo zabraniti da pise i rezira. Nesto ko Lucas i SW.. Dve najslabije povratnicke epizode su njegove, a kako potpisuje i poslednju (koja je nastavak prve), ne moze se ocekivati bog zna sta dobro.. +1 Sto bi Timmy rekao, Carteru mrs iz svetinje!
copkillah Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Stvarno nisu morali sve ovo da skarabudže u jednu epizodu i onda da nam ostave ONAKAV cliffhanger
Gylfi Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 znači mi što smo gledali samo prvu koja nam je sranje, možemo da preskočimo sredinu i pustimo vodu poslednjom. meni se zaista nije puštala druga epizoda nakon onakvog debakla u e01. autoparodija, raspad priča, plus Molder i Skali koji deluju totalno van uloge. čitavu epizodu sam imao utisak da mi kažu hahahahaha, koja si ti paljevina što si gledao ovo, išao neispavan u školu jer je serija kasnila na mrtvom pinku i po dva sata da bi na kraju počela špicom za seriju gde lik gleda na sat pa kao skonta da kasni na x-files i otkači padobran u 01am iako je termin u 23.
Recommended Posts