Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The X-Files - Trust no one

Featured Replies

Super je epizoda, volim kad su duhoviti.

Hvala Belzebubu što nisu nastavili onu priču iz prve epizode.

Ne zahvaljuj se prerano. Poslednja epizoda u ovom serijalu se zove My Struggle II i napisao ju je i rezirao Carter, ko i prvu..

• Replies 203
  • Views 22.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam nedavno odgledao od negde sredine prve sezone dao kraja na Prvoj, kad sam uhvatio reset (jer ide stalno, u beskonačnom krugu)...   I dlaje vozi odlično....

• Bilo bi super, što se mene tiče... Okultisti okupljeni oko Marine Abramović odlaze u Martha's Vineyard na poziv misteriozne ženske osobe sa inicijalima C.C. (koju je Fox Mulder bejbisitovao kao malu d

• ja kao veliki fan serije sam u fazonu: vrlo rado ću da gledam iako će da bude sranje  

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). Moja omiljena je ona sa Bambi naucnicom. 

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). 

+1

Baš zabavna epizoda.

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

Edited by Geo

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

+1

ispade simpa epizoda na kraju al ja sam ocekivao dozu paranoje

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o1_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o3_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o2_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o4_400.gif

ova ako nastavi da se radi postace kajli minog

prvo sam bila u soku sta gledam, onda se raspustih i opustih :) super je epizoda bila, lepp me nasmejala i lep nacin da se pozdrave stare epizode

Edited by mustang

Negledljivo

Mda, sve vreme deluje kao da se zajebavaju.

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

kako mi je nedostajala ova serija.... druga epizoda odlicna, na trechu sam crkla.... monster love give_heart2.gif

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

da da, jer je ljubomoran :lol:

Super je i ona "Hollywood A.D." kada snimaju film o njima i Tea Leoni glumi Skali. I momenat kada Skali kaže Molderu "Mislim da te Tea odmerava" a on odgovori "Ma daj, ja joj se nikada ne bi dopao". Naravno Tea Leoni mu je tada bila žena :lol:

Propustih prosli utorak, jel da skidam na brzinu pre vecerasnje ili nije pod moranje?