Jimmy Kowalski Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Super je epizoda, volim kad su duhoviti. Hvala Belzebubu što nisu nastavili onu priču iz prve epizode. Ne zahvaljuj se prerano. Poslednja epizoda u ovom serijalu se zove My Struggle II i napisao ju je i rezirao Carter, ko i prvu..
hansolo Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Odlicna , obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). Moja omiljena je ona sa Bambi naucnicom.
Arkadija Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Odlicna , obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). +1 Baš zabavna epizoda.
Geo Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ... Edited February 3, 2016 by Geo
bradilko Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ... +1 ispade simpa epizoda na kraju al ja sam ocekivao dozu paranoje
nisam ja Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 ova ako nastavi da se radi postace kajli minog
mustang Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) prvo sam bila u soku sta gledam, onda se raspustih i opustih :) super je epizoda bila, lepp me nasmejala i lep nacin da se pozdrave stare epizode Edited February 3, 2016 by mustang
Razzmatazz Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Mda, sve vreme deluje kao da se zajebavaju.
copkillah Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih. Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu. Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.
Hippie Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 kako mi je nedostajala ova serija.... druga epizoda odlicna, na trechu sam crkla.... monster love
bigvlada Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih. Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu. Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni. Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.
copkillah Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima. da da, jer je ljubomoran Super je i ona "Hollywood A.D." kada snimaju film o njima i Tea Leoni glumi Skali. I momenat kada Skali kaže Molderu "Mislim da te Tea odmerava" a on odgovori "Ma daj, ja joj se nikada ne bi dopao". Naravno Tea Leoni mu je tada bila žena
John Coltrane Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Propustih prosli utorak, jel da skidam na brzinu pre vecerasnje ili nije pod moranje?
Recommended Posts