Jump to content

The X-Files - Trust no one

Featured Replies

Super je epizoda, volim kad su duhoviti.

Hvala Belzebubu što nisu nastavili onu priču iz prve epizode.

Ne zahvaljuj se prerano. Poslednja epizoda u ovom serijalu se zove My Struggle II i napisao ju je i rezirao Carter, ko i prvu..

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). Moja omiljena je ona sa Bambi naucnicom. 

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). 

+1

Baš zabavna epizoda.

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

Edited by Geo

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

+1

ispade simpa epizoda na kraju al ja sam ocekivao dozu paranoje

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o1_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o3_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o2_400.gif

tumblr_o1watv6iqR1r4ina5o4_400.gif

ova ako nastavi da se radi postace kajli minog

prvo sam bila u soku sta gledam, onda se raspustih i opustih :) super je epizoda bila, lepp me nasmejala i lep nacin da se pozdrave stare epizode

Edited by mustang

Negledljivo

Mda, sve vreme deluje kao da se zajebavaju.

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

kako mi je nedostajala ova serija.... druga epizoda odlicna, na trechu sam crkla.... monster love give_heart2.gif

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

da da, jer je ljubomoran :lol:

Super je i ona "Hollywood A.D." kada snimaju film o njima i Tea Leoni glumi Skali. I momenat kada Skali kaže Molderu "Mislim da te Tea odmerava" a on odgovori "Ma daj, ja joj se nikada ne bi dopao". Naravno Tea Leoni mu je tada bila žena :lol:

Propustih prosli utorak, jel da skidam na brzinu pre vecerasnje ili nije pod moranje?