Jump to content
IGNORED

The X-Files - Trust no one

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Super je epizoda, volim kad su duhoviti.

Hvala Belzebubu što nisu nastavili onu priču iz prve epizode.

Ne zahvaljuj se prerano. Poslednja epizoda u ovom serijalu se zove My Struggle II i napisao ju je i rezirao Carter, ko i prvu..

Posted

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). Moja omiljena je ona sa Bambi naucnicom. 

Posted

Odlicna  :lolol:, obozavam te filing autoironicne epizode ... to jos jedino Supernatural radi kako treba :). 

+1

Baš zabavna epizoda.

Posted (edited)

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

Edited by Geo
Posted

Meni bukvalno izgledalo kao parodija na stari "Dosije X" ...

+1

ispade simpa epizoda na kraju al ja sam ocekivao dozu paranoje

Posted

ova ako nastavi da se radi postace kajli minog

Posted (edited)

prvo sam bila u soku sta gledam, onda se raspustih i opustih :) super je epizoda bila, lepp me nasmejala i lep nacin da se pozdrave stare epizode

Edited by mustang
Posted

Mda, sve vreme deluje kao da se zajebavaju.

Posted

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

Posted

kako mi je nedostajala ova serija.... druga epizoda odlicna, na trechu sam crkla.... monster love give_heart2.gif

Posted

Ovo je bilo potpuno u duhu epizode "Bad Blood" (Luk Vilson gostovao, Molder i Skali svako priča svoju verziju priče), a ta mi je bila svakako jedna od najdražih.

Odlični samoironični momenti, da ne pominjem Molderovo zvono na telefonu.

Mislim da su u ovih šest epizoda hteli da nam daju od svega pomalo, malo X-files mitologije, malo sprdnja™ epizoda, malo monster of the week, malo real-life horrora - da svi ukusi budu zadovoljeni.

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

Posted

Sećam se, kada ga Molder opisuje kao seljačinu sa konjskim zubima.  :lol:

da da, jer je ljubomoran :lol:

Super je i ona "Hollywood A.D." kada snimaju film o njima i Tea Leoni glumi Skali. I momenat kada Skali kaže Molderu "Mislim da te Tea odmerava" a on odgovori "Ma daj, ja joj se nikada ne bi dopao". Naravno Tea Leoni mu je tada bila žena :lol:

Posted

Propustih prosli utorak, jel da skidam na brzinu pre vecerasnje ili nije pod moranje?