Jump to content
IGNORED

The X-Files - Trust no one

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Kako nije? Meni ovde srce nije nijednom zadrhtalo kao u Ravnoj Gori kad je njegovo veličanstvo izašlo na terasu bez papuča.

Posted

da, baš sam siguran u tako nešto na osnovu jedne serije koju je Picolato napisao

mislim ni od Kartera niko nije očekivao da će da napiše ONAKVO smeće kao što je drugi X-files film, pa eto... 

Trebalo je od tog jednog filma da napravi trilogiju, onda bi ispalo mnogo bolje.. :fantom:

Posted

E pa nije. Skali <3

Imala je u ovoj poslednjoj meni omiljeni citat cele epizode: "We have to figure out what's wrong with science!"  :isuse:

Posted

Mislim da je sve otvoreno za novu sezonu, da je to Karter rekao, ali se vremenski još uvek ništa ne zna.

Jebiga, moraće da nam daju i Vilijama, prečesto su ga pominjali. 

Posted (edited)

Ne umem da stavim spojler preko mobilca, elem, spojler:

Koliko je normalno da mislim, da se ovo završava ubistvom Moldera (i Skali) na mostu uz pomoć svemirskog broda. Izvršeno isto kao i Svetino ubistvo.

...poslato sa najbolje verzije tt....

Edited by eye of the beholder
Posted

Pa nekako kontam da im je to osiguranje. Ako se dogovore za nastavak, onda nisu mrtvi, vec se ko zna sta desilo. Ako se ne dogovore, reci ce, eto to je bio kraj

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Mislim da je sve otvoreno za novu sezonu, da je to Karter rekao, ali se vremenski još uvek ništa ne zna.

Jebiga, moraće da nam daju i Vilijama, prečesto su ga pominjali. 

Ma Vilijam vozi svemirski brod i spasava mamu i tatu.

inace generalno prva i druga gluposti (onog Pusaca i kad umre glumac ima da ostave da glumi glavnog negativca kao mozak u tegli i glas iz offa)

Djubrisa close second po lososti.

Teroristi su kul, weremonster ubedljivo najbolja dok je ona sa bratom i sestrom suv prosek.

Kakvi su im rejtinzi? Hoce li da prave jos ili odustaju?

Edited by *edited by mod
Posted

Ma rejtinzi su dojaja, nije ni stigao da padne već gotovo...

...shit has hit the fan...

Posted

Ja mislim da će da bude još epizoda, ovo je prošlo kao opipavanje pulsa i prošlo je ok koliko mi se čini.

Posted

Mislim da zavisi od obaveza glumaca, mislim je producent za....

...shit has hit the fan...

Posted

Pogledao veceras konacno poslednju epizodu. Prva i poslednja su ocajne (ne znam koja je gora), ali takve su uglavnom bile i epizode iz te glavne price i u starim sezonama.

x files se gleda zbog jetrozderaca i te ekipe, a sad im se pridruzio i were lizard  :s_dj:

Posted

odgledao sam prve tri epizode nove sezone

odavno nista besmislenije nisam gledao. izguracu i preostale tri, ali meni je ovo ogromno razocaranje

ne znam, nekako sam ocekivao nesto sasvim drugo, meni ovo dodje kao neka parodija na onaj dosije x koji pamtim. moguce da je zbog mojih godina i zbog perioda koji je prosao od starih sezona, ali meni je ovo pre svega zanrovski nesto sasvim drugo