Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NHL 2015

Featured Replies

• Author

Koliko smaraju sa tim kanselovanjem vise. Bolje neka pogledaju sta su oni radili 30+ godina unazad.:dry:

• Replies 902
  • Views 66.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

Duel 2 najbolje ekipe zapada u Denveru pripao mojim Flamesima

Prava hokejaska poslastica, kao da je PO utakmica bila, puna ritma, sansi, golova, ali i izvanrednih odbrana golmana..

• Author

Vrhunska predstava. 70+ suteva, ali i dobrih duela, 36 blokiranih suteva, mada su sudije pustile malcice ostriju igru, od onoga sto sam ja ocekivao.

Lučić - Mek Dermid. Solidno su se tukli. 

• 4 weeks later...

Boston-Toronto, izgleda da će poslednja trećina da bude više frka i tuča.Poslednjih nekoliko minuta druge je bio samo uvod

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Author

Pittsburgh je napravio fin pritisak u zavrsna 2 minuta (par puta i srecni EN promasaji Rangersa), no ipak ostaje 2-3. Na kraju je Shesterkin skinuo par pokusaja, koji nisu bili dovoljno elevirani. Dobar mec. Generalno je u NHL delu tesko naci neku utakmicu, za koju mozes reci e ovo je bila losa tekma (osim ako nisi navijacki obojen).

• Author

Wow, Florida stize 2-6 protiv Devilsa. Malo je falilo da sprece i produzetak.

• 1 month later...
  • Author

Prvo moji Penguinsi izgubise 2-0 ocas posla (no bar poravnase brzo), a sada se Panthersi vracaju od 0-3.:ziga:

Sjajan playoff (barem ova prva runda).

Za mene plejof dosadan, opet metla u prvoj rundi.

Tampa uzima Stenlija.Ostali nemaju šansu.Ovo sam mislio i pre početka plej ofa, zaboravih da napišem [emoji17]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Author

Imali su dosta srece u seriji protiv Toronta. Florida igra isti ofanzvini fazon, pa tesko da ima sanse protiv njih (i u regularnom delu sezone se nisu proslavili). Ocekivao sam bolje izdanje Panthersa veceras, tja.

Edited by Miljenko

Preko 30 godina se cekao na plejof Battle of Alberta duel i prva utakmica je definitivno nadmasila sva ocekivanja. Flames poveli sa 2:0 vec u prvom minutu, vodili 5:1 i 6:2, Oilers izjednacili pocetkom trece, ali na kraju je ipak eksplodirao Saddledome. Kaze mi buraz da je bila ludnica.

spacer.png

Are you not entertained?!

Fuck yeah!!!

Edited by ObiW

Kolorado-Edmonton će biti sjajno finale zapada.