Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NHL 2015

Featured Replies

53 minutes ago, ObiW said:

Kolorado - Minesota 0-3 u prvoj trećini, 1-3 na 4 minuta do kraja, 3-3 na kraju, 4-3 u OT.

Karolina i Kolorado do sada ukupno 16 pobeda i 1 poraz.

Al leti vrijeme. Ja se sjećam kad nijedna od te tri države nisu imale NHL klub, mada ja nosim grb jednog or njih.

• 3 weeks later...
  • Replies 902
  • Views 66.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Tek sad video ovu vest, bas me sokiralo i rastuzilo. Kao navijac Flamesa uzivao sam u magiji Johnny Hockeyja, bio je jedinstven igrac..    

• Uff, dobismo jedva. Zato je meni NHL dosta bolji za gledanje od NBA. Puno egal duela, uz dinamiku (pa i tuce), koju samo hokej donosi.

• I Arena naravno ne prenosi istorijski meč, jer bitniji su padel Jedinstvo - Napredak, basket 3x3 beogradska liga i ostale svečanosti

Posted Images

Sad vidim da se obesio Claude Lemieux. Nekoliko dana pred smrt je bio na utakmici Canadiensa i na ceremoniji nosio baklju.

Jebo te.

• Author

Gledao sam tu ceremoniju, no ovo nisam procitao.ohmy

Carolina je bila odlicna tokom cele sezone, pa nije iznenadjenje da su u finalu. Andersen je vise nego dobar na golu. Na Zapadu sam ocekivao rutinski Colorado. Jeste Vegas fino skockan tim, ali sam ocekivao da nece moci na gol vise protiv tima iz Denvera. Vece sam sanse davao Wildu.

Meni je uvek letdown kada trofej uzme tim, sa 15+ pobeda manje od najbolje ekipe regularnog dela (ako Vegas osvoji). Mada je i razlika Carolina/Vegas 14 pobeda. Ja sam se sa Zapada nadao da ce Colorado ili Ducksi uci.

Tja, uvek navijam da neko iz Canade konacno osvoji (ne racunajuci moje Penguinse). Prilicno je neverovatno da nemaju SC jos od Canadiensa iz 1993.

Edited by Miljenko