May 14May 14 53 minutes ago, ObiW said:Kolorado - Minesota 0-3 u prvoj trećini, 1-3 na 4 minuta do kraja, 3-3 na kraju, 4-3 u OT.Karolina i Kolorado do sada ukupno 16 pobeda i 1 poraz.Al leti vrijeme. Ja se sjećam kad nijedna od te tri države nisu imale NHL klub, mada ja nosim grb jednog or njih.
May 30May 30 Sad vidim da se obesio Claude Lemieux. Nekoliko dana pred smrt je bio na utakmici Canadiensa i na ceremoniji nosio baklju. Jebo te.
May 30May 30 Author Gledao sam tu ceremoniju, no ovo nisam procitao.Carolina je bila odlicna tokom cele sezone, pa nije iznenadjenje da su u finalu. Andersen je vise nego dobar na golu. Na Zapadu sam ocekivao rutinski Colorado. Jeste Vegas fino skockan tim, ali sam ocekivao da nece moci na gol vise protiv tima iz Denvera. Vece sam sanse davao Wildu.Meni je uvek letdown kada trofej uzme tim, sa 15+ pobeda manje od najbolje ekipe regularnog dela (ako Vegas osvoji). Mada je i razlika Carolina/Vegas 14 pobeda. Ja sam se sa Zapada nadao da ce Colorado ili Ducksi uci.Tja, uvek navijam da neko iz Canade konacno osvoji (ne racunajuci moje Penguinse). Prilicno je neverovatno da nemaju SC jos od Canadiensa iz 1993. Edited May 30May 30 by Miljenko