Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2015/2016

78 members have voted

1. 1. prsten

2. 2. mvp

3. 3. bobi, bjelica, jokić

• zapaženi™
      73%
    • nezapaženi™
      26%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sta bi im milwaukee mogao ponuditi? parkera, hensona i neki pick? mozda middleton

zar oni nisu najbolje izgledali kada je antetokounmpo igrao keca?

Edited by 189-

• Replies 4.2k
  • Views 339.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

MCW bi morao da upadne u te trejd kombine. Mozda da se ukljuci i treci klub sa pikovima.

Monroa mislim da ce trejdovati vrlo brzo.

Mada vidim da su Bucksi ozbiljno zagrizli za Wadea.

MCW je verovatno najizvikaniji igrac na planeti... i sire!

jebote ja zaboravio da je on tamo. pa monroe bi bio idealan za trade samo nisam siguran da bi ga thunderi zeleli.

• Author

naravno da ga ne bi želeli, već imaju kantera, visokog igrača sa jakim ugovorom koji ima napadačku produkciju ali ne može ništa da brani. bukvalno brat blizanac.

NzkpFx5.png

Mogu da zamislim koliko su tek u Seattle-u razocarani :sleep:

Vertical Sources: Free agent center Zaza Pachulia has agreed to a one-year, $2.9M deal to sign with the Golden State Warriors

zar je moguce potpisati ugovor za tako male pare? deluje kao neka prevara...

zar je moguce potpisati ugovor za tako male pare? deluje kao neka prevara...

:lolol:

• Author

to je bukvalno sve što je ostalo golden stejtu od kep spejsa, super pickup za njih

a i bertans potpisuje za minimalac u san antoniu

Edited by theanswer

Vertical Sources: Free agent center Zaza Pachulia has agreed to a one-year, $2.9M deal to sign with the Golden State Warriors

Samo 2.9! Odličan posao... a Lejkersi platiše drvo Mozgova 64 miliona za 4 sezone :isuse:

Kazu da ce i Hiberta da dovuku :pera:

It has to be nice to be the Warriors right now. Bob Myers to Agent X: "You sure your guy wants to come here at that price?! Well, ok then.."

• Author

gledam malo boston i filu iz solt lejka simons deluje prilično komforno na terenu kao da uvek vlada situacijom.

posle inicijalnog šoka koji je trajao 5 sek potpuno mi je svejedno. Miami je započeo ovaj trend i svi ovi ljudi koji danas igraju su sasvim različita sorta od ljudi koje sam gledao dok sam odrastao. nisam iznenađen što svi idu lakšim putem i utabanom stazom, to je društvo u kome živimo.

da, i gledam sport samo zabave radi, jebeš titule. NBA titula je ionako kao WWF titula, skontao sam to 2007. god.

Ma da, bolji su bili good old days kada se dozvoli situacija da šampioni biraju prvi pik na draftu pa tako Kareemovi Lakersi dobiju dva pika u 4 godine koja se zovu Magic i Worthy i odu u finale 8-9 puta u 80tim.  Those guys did it aaaall by themselves. Oh wait. Bolje je izgleda da Durant propiša krv u ovako nejednakim konferencijama da možda dođe u situaciju da osvoji prsten i onda se posle pljuje po karijeri jer ništa nije osvojio ili osvojio samo jednu titulu, naziva čokerom i jajarom

Edited by miki.bg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.