Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016


theanswer

  

78 members have voted

 1. 1. prsten

 2. 2. mvp

 3. 3. bobi, bjelica, jokićRecommended Posts

Danas je media day u NBA za skoro sve timove, pa je mislim adekvatno vreme za novu temu. 4 tima koja će igrati predsezonu između ostalog i van SAD su imali još u petak, a predsezona počinje 2. oktobra, a sezona 27. oktobra..

 

6 Oct Milan, Italy Boston Celtics vs. Olimpia Milano 8 Oct Madrid, Spain Boston Celtics vs. Real Madrid 11 Oct Shenzhen, China Los Angeles Clippers vs. Charlotte Hornets 14 Oct Shanghai, China Charlotte Hornets vs. Los Angeles Clippers 17 Oct Rio de Janeiro, Brazil Orlando Magic vs. Flamengo 3 Dec Mexico City, Mexico Boston Celtics vs. Sacramento Kings 14 Jan London, UK Toronto Raptors vs. Orlando Magic

 

Ovo je schedule za predsezonske utakmice i kao što se vidi dve utakmice regular season u ostatku sveta u okviru global games programa. Biće tu i nekih timova kao što su Fener, Haifa, Bauru iz Brazila što će igrati u SAD..

 

Kome se ne sviđaju polovi, nek otvori svoje  :fantom:

 

To uključuje i moje navijačko ubacivanje Lamarkusa :)

Edited by TheBigFlegma
Link to comment
 • Replies 4.2k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Have_Fun

  587

 • 189-

  410

 • theanswer

  277

 • J.R. Cash

  203

Top Posters In This Topic

Posted Images

to danseru

 

kad sam ja prosle godine pravio poolllove, tacan odgovor u oba slucaja bio neko sedmi. kakve su sanse da neko ove godine iskoci kao gs i curry prosle?

 

ako towns bude igrao iskljucivo na centru, bjelica je siguran za znacajne minute.

Link to comment

to danseru

 

kad sam ja prosle godine pravio poolllove, tacan odgovor u oba slucaja bio neko sedmi. kakve su sanse da neko ove godine iskoci kao gs i curry prosle?

 

ako towns bude igrao iskljucivo na centru, bjelica je siguran za znacajne minute.

 

Ja sam glasao za nezapaženost, da probam jinx. Morao bi Bjelica da ima minute, zato što će KG da propusti brdo utakmica a druga konkurencija mu je jebeni Pejn pošto su se otarasili Beneta, to valjda znači da otvaraju njemu prostor. Druga stvar koja mi se sviđa sa Bjelicom u postavi jeste što će biti dosta komplementaran Viginsu koji voli dosta da postuje sa  pozicije 3, otvoriće Bjelica dosta prostora njemu. Za Bobija i Jokića ne znam šta da mislim, ako je jedan Bejns mogao da se izbori za ovakav ugovor, onda bi Bobiju nebo mogla biti granica. Za nekog sedmog ne verujem ali je moguće jer je uvek moguća neka Atlanta koja će da ima najbolji regular season skor i onda nagrade nekoga iz tog tima za winning. Mada ja mislim da je AD favorit, ako bude zdrav, njegovo je.

 

Inače ove predsezonske što sam napisao su bile uredno u tabeli kada sam ih kopirao, sad vidim da je haos, jbg. Još jedna stvar koju sam zaboravio jeste da je ukinuta prednost za divizije u plejofu, tj ukinut je seeding. Sad bukvalno prvak divizije ima samo h2h prednost i ništa više što se tiče plejofa. 

 

12 timova će streamovati svoj media dan ako neko želi da gleda kako igrači govore da su vredno trenirali i po potrebi nabacili/izgubili 10ak kg

 

http://www.nba.com/2015/news/09/25/media-day-2015-livestream-schedule/index.html

 

Tristan Tompson će propustiti danas media day jer se Rič Pol i Kavsi još nisu dogovorili..

Edited by theanswer
Link to comment

Peković ne izgleda optimistično da će ikad više igrati ozbiljnu košarku. Kaže da se nada da će biti spreman za možda dva meseca ako sve protekne kako treba, kaže da doktorima ne veruje ništa dok ne počne da trči, bio je mesec dana u gipsu, dva sa walking boot, sada radi po programu, kaže da mu je doktor rekao da će cele sezone osećati bol samo ne taj bol zbog kojeg se operisao već na različitim mestima. Na pitanje novinara jel mu ovo poslednji pokušaj, da ako ovo ne uspe šta će onda da radi, kaže good question.

Edited by theanswer
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...