Jump to content
IGNORED

NBA 2015/2016

theanswer

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

taman ce gsw ostati para da potpisu bobija

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Have_Fun

587

• 189-

410

• theanswer

277

• J.R. Cash

203

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

gsw može da potpisuje samo svoje igrače tipa livingstona i minimume

boban ostaje najverovatnije jer čujem da SA želi da utopi borisa da bi napravio mesta za paua

druga opcija bi bila da povuku kval ponudu i da boban postane neograničeni fa

Edited by theanswer
Posted

Jos dva-tri centra da se rese i doci ce Bobi na red. Sumnjam da ce ostati u SAS. Mislim da ce imati bolje ponude koje SAS nece moci da isprati

Posted

Jos dva-tri centra da se rese i doci ce Bobi na red. Sumnjam da ce ostati u SAS. Mislim da ce imati bolje ponude koje SAS nece moci da isprati

ne znam baš, ima dosta timova koji su dobro popunjeni dole

Posted

jennings u knicksima, 5 milki za godinu dana. jeste da nakon povrede nije licio na sebe, ali tesko je pogresiti za toliko male pare.

bertans ide u spurse, izgleda.

Posted

Pu!

Nadao sam se da ce u Blazerse

pitjka

Cuti, dobro je.

moraće portland da se zadovolji festusom

Neka hvala, Evan Turner je dosta za ovo leto, verovatno i previse.

Posted

Cuti, dobro je.

Neka hvala, Evan Turner je dosta za ovo leto, verovatno i previse.

pa nisu ti neke alternative :) još kad preplatite i kraba..

Posted

Cuti, dobro je.

Sto? Ne dopada ti se P.Gasol?

Koga prizeljkujes?

Posted (edited)

Bolje pretplatiti Crabba, Meyersa i Moa, nego ih pustiti da idu da bi dosao drvenoruki. Kad se vec nije moglo (pitanje dal se i pokusalo) dovesti Horforda i Barnesa, najbolja opcija je bila ne raditi nista ovog leta. Da ako opet ispregovaraju amnesty opciju sledeceg leta pa da se anulira ova glupost sa Turnerom.

@have fun: Dovodjenje Gasola na dve godine (za sta, koji je cilj?) bi znacilo da idu Hendo i najmanje dva RFA. Dovesti nekoga ko je good value for money za MLE i zatvarati radnju.

Edited by J.R. Cash
Posted

Razocaracu se u Buckse ako u narednih 10 dana ne posalju ponudu za trejd Westbrooka

Posted

Razocaracu se u Buckse ako u narednih 10 dana ne posalju ponudu za trejd Westbrooka

sto bi to radili?

nema sanse da bi sl. leta produzio sa njima

Posted

@have fun: Dovodjenje Gasola na dve godine (za sta, koji je cilj?) bi znacilo da idu Hendo i najmanje dva RFA. Dovesti nekoga ko je good value for money za MLE i zatvarati radnju.

Da, da.. u pravu si.

Posted

Nek probaju pa mozda i produzi ako mu se svidi. Mlada ekipa sa velikim potencijalom. A igrali bi kosarku bas kakva njemu odgovara. A imao bi sta i da nauci od trenera.

Bice ponuda za trejd Westbrooka, siguran sam.

Posted

bice, ali uzece ga ona ekipa koja dobije kakve takve garancije da ce resign za njih sl. leta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...