theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 (edited) gsw može da potpisuje samo svoje igrače tipa livingstona i minimume boban ostaje najverovatnije jer čujem da SA želi da utopi borisa da bi napravio mesta za paua druga opcija bi bila da povuku kval ponudu i da boban postane neograničeni fa Edited July 4, 2016 by theanswer
Kanzas siti zez Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Jos dva-tri centra da se rese i doci ce Bobi na red. Sumnjam da ce ostati u SAS. Mislim da ce imati bolje ponude koje SAS nece moci da isprati
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Jos dva-tri centra da se rese i doci ce Bobi na red. Sumnjam da ce ostati u SAS. Mislim da ce imati bolje ponude koje SAS nece moci da isprati ne znam baš, ima dosta timova koji su dobro popunjeni dole
Calavera Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 jennings u knicksima, 5 milki za godinu dana. jeste da nakon povrede nije licio na sebe, ali tesko je pogresiti za toliko male pare. bertans ide u spurse, izgleda.
J.R. Cash Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Pu! Nadao sam se da ce u Blazerse pitjka Cuti, dobro je. moraće portland da se zadovolji festusom Neka hvala, Evan Turner je dosta za ovo leto, verovatno i previse.
theanswer Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Cuti, dobro je. Neka hvala, Evan Turner je dosta za ovo leto, verovatno i previse. pa nisu ti neke alternative :) još kad preplatite i kraba..
Have_Fun Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Cuti, dobro je. Sto? Ne dopada ti se P.Gasol? Koga prizeljkujes?
J.R. Cash Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Bolje pretplatiti Crabba, Meyersa i Moa, nego ih pustiti da idu da bi dosao drvenoruki. Kad se vec nije moglo (pitanje dal se i pokusalo) dovesti Horforda i Barnesa, najbolja opcija je bila ne raditi nista ovog leta. Da ako opet ispregovaraju amnesty opciju sledeceg leta pa da se anulira ova glupost sa Turnerom. @have fun: Dovodjenje Gasola na dve godine (za sta, koji je cilj?) bi znacilo da idu Hendo i najmanje dva RFA. Dovesti nekoga ko je good value for money za MLE i zatvarati radnju. Edited July 4, 2016 by J.R. Cash
Kanzas siti zez Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Razocaracu se u Buckse ako u narednih 10 dana ne posalju ponudu za trejd Westbrooka
djuras Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Razocaracu se u Buckse ako u narednih 10 dana ne posalju ponudu za trejd Westbrooka sto bi to radili? nema sanse da bi sl. leta produzio sa njima
Have_Fun Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 @have fun: Dovodjenje Gasola na dve godine (za sta, koji je cilj?) bi znacilo da idu Hendo i najmanje dva RFA. Dovesti nekoga ko je good value for money za MLE i zatvarati radnju. Da, da.. u pravu si.
Kanzas siti zez Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Nek probaju pa mozda i produzi ako mu se svidi. Mlada ekipa sa velikim potencijalom. A igrali bi kosarku bas kakva njemu odgovara. A imao bi sta i da nauci od trenera. Bice ponuda za trejd Westbrooka, siguran sam.
djuras Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 bice, ali uzece ga ona ekipa koja dobije kakve takve garancije da ce resign za njih sl. leta
Recommended Posts