Jump to content
IGNORED

Ashley Madison

Muwan

PPP presuda za dotični sajt  

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Polako krećeš da zvučiš kao oni naučnici plaćeni od strane šećerana, ,,ne postoji dokazana veza između konzumiranja slatkog i dijabetesa, samo se teoretiše" :fantom:

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Krošek

34

• Caligula

27

• MancMellow

26

• ObiW

26

Posted

Za ocekivati je da se u periodu od par dana medju milion ljudi neko ubije. Bez uverljive uzrocnosti je to not-a-stvar.

Posted

Polako krećeš da zvučiš kao oni naučnici plaćeni od strane šećerana, ,,ne postoji dokazana veza između konzumiranja slatkog i dijabetesa, samo se teoretiše" :fantom:

misliš da su hakeri krivi što su se ovi ljudi ubili ?

Posted

može se reći da su imali nemerljiv doprinos

Posted (edited)

Na to je nemoguce odgovoriti.

Ali da su zagovnali stvar milionima gurnuvsi ih u neke u vrlo ozbiljne zivotne probleme, jesu.

Ja bi ih povesao za jaja negde na pariskoj promenadi, iz moralnih pobuda.

Edited by Caligula
Posted (edited)

To.

Meni je fascinantno kako neki ljudi (npr. Krošek) ovde sa potpunim odsustvom empatije gledaju na sve ovo. Bolje da se zadržim samo na tome.

Edited by hazard
Posted

Meni je neverovatno da se ljudi osuđuju zbog donešenih ličnih izbora koji nikog drugog ne ugrožavaju.

Posted

ali se isto može reći i za sam AM. Da nije postojao AM ne bi hakera bilo i ne bi se ovi ubili. Na kraju, da ovi nisu varali (ili hteli da varaju), tek onda ne bi imali razloga da se ubiju zbog hakerskog napada.

Posted

To.

Meni je fascinantno kako neki ljudi (npr. Krošek) ovde sa potpunim odsustvom empatije gledaju na sve ovo. Bolje da se zadržim samo na tome.

Što je fascinantno, evo ja gledam sa potpunim odsustvom empatije.

Pola planete u potpunom kurcu, gladi i siromaštvu, ratu, a ja treba da patim zbog ovih što bi da jebu nešto sa strane, pa su pri tome dovoljno glupi da ostavljaju podatke koje je lako povezati sa njima na sajtu na kome očekuju žene koje sede raširenih nogu i samo čekaju njih da ulete.

More mrš. (ne ti, nego oštećeni korisnici).

Posted

Na to je nemoguce odgovoriti.

Ali da su zagovnali stvar milionima gurnuvsi ih u neke u vrlo ozbiljne zivotne probleme, jesu.

Ja bi ih povesao za jaja negde na pariskoj promenadi, iz moralnih pobuda.

To care, kao pravi Taliban! Za bolje i nisi.

Posted

ja se iskreno nadam da postoje pravni mehanizmi prema kojima će se, u presudi koja ih čeka jednog dana, naći u nekom obliku i odgovornost za ta samoubistva.

Posted (edited)

Meni je neverovatno da se ljudi osuđuju zbog donešenih ličnih izbora koji nikog drugog ne ugrožavaju.

Ko ih je osuđivao?

Osuda je jedno, kurcobolja drugo.

Uzgred, ugrožavaju, makar emotivno, njihove supruge.

Edited by JozoMujica
Posted (edited)

ala nije tako. taj izbor ugrožava ženu/muža, decu ...  uopšte ne stoji poređenje sa gayevima, fetišistima i slično.

ne bih voleo da ispadne da branim hakere, svakako je ovo nešto što se ne sme raditi. ako su hteli da sjebu AM, dovoljno je bilo možda da objave da ne brišu podatke ili neke interne mailove, a ne da sjebu sve ove ljude.

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

Volim te Dragance, liberalu mladi :heart:

Usput, dok vise, citao bih im imena ljudi kojima su sjebali zivote.

Edited by Caligula
Posted

šta im znači da varaju ako niko ne zna