Jump to content

Ashley Madison

PPP presuda za dotični sajt 52 members have voted

1. 1. Da li biste javno otkrili podatke registrovanih korisnika Ashley Madison?

• Da, mamicu im varaličku!
      2
    • Da
      1
    • Ne znam i ne želim da znam
      14
    • Ne
      21
    • Ne, bre, si normalan ti?!
      14
  2. 2. Da li je sajt trebalo da ispuni zahtev hakera i obustavi rad?

• Da, jer snose odgovornost prema korisnicima čije podatke nisu umeli da zaštite
      20
    • Ne jer nije prekršen zakon a korisnici su sami krivi što su se registrovali
      9
    • Ne jer sa teroristima nema pregovora
      6
    • Ne znam, ne bih bio/la u koži ni vlasnicima sajta ni njihovim klijentima
      17

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne konentarisemo samo, nego ti i vredjas, pa se onda cudis sto ljudima to smeta.

glup si i dosadan

Ne konentarisemo samo, nego ti i vredjas, pa se onda cudis sto ljudima to smeta.

U pravu si, sorry

prca vas namerno, ne pecajte se

па да, овако неко шаљење

db0.jpg

:Jova:

btw, link

Edited by Caligula

To je alat za posao. Ovo su alati za zabavu.

Svaki alat za zabavu za nekog drugog je alat za posao. :fantom:

Sto vredi za 99% vidljivog interneta. :fantom:

http://www.bbc.co.uk/news/technology-34044506

Two Ashley Madison clients are reported to have taken their lives after hackers published their details according to police in Canada.

ko im je kriv kad nisu slušali "hakere". lepo su im rekli da "nauče lekciju i nastave sa svojim životima"

Vecina ljudi je u zivotu uradila nesto cega se stidi pred drugima (ponekad i pred sobom). Nikad ne bih sebi dao za pravo da se popnem na moralni pijedestal i pljujem po ovim ljudima ili likujem nad njihovom "zasluzenom kaznom". Smatram da je to odvratno i dostojno seoskih radio Mileva.

ko zna zasto je to dobro, itd.

ko zna zasto je to dobro

i sve to ima svoje

e pa ovo je priprema, jebiga. ovi korisnici ashley madison su prosli kurs, idemo sledeca tura. nije lepo ali je bolje nego da glupi i bahati unovcivaci zagade sve.

javi kad neko strada, pa cu da revidiram. otvoren sam za to.

Nema vece kazne za drustveno bice od javnog uvida u stvari koje to bice ne zeli da deli sa drustvom. Otuda je vecina ucena tog tipa: daj sta trazimo ili cemo otkriti...

Sve ovo je dobar povod za pisanje boljih zakona koji stite privatnost.

Edited by Caligula

kauboju jel si pricao skoro sa nekim tinejdzerom? fb, whatsapp i viber su glavna sredstva za smuvavanje™, komplikovani prvi korak je nikad laksi.

razni servisi su samo nastavak trenda.

daj neki tutorial. pitam za druga :fantom: