Milošica Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 On 13.10.2019. at 4:23, Tsai said: mnogo mi je muka od svega ovoga. sa jedne strane, levijatan je cisto zlo i ovo targetiranje ljudi je uzasno i mora im se stati na put. sa druge strane, sebicnost ljudi koji su u fazonu pravda za gondzutm (jer nam je ortak) me fascinira. +1 I hvala za preporuku za Two lovers.Dobar film.
aram Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 mene fascinira donošenje sudova bez poznavanja činjenica... Gondža (i ne, nije mi ortak, u životu ga nisam ni video a ni gledao bilo na filmu bilo u pozorištu) je najebao ni kriv ni dužan samo zato što je tata ovog momka lokalno pandursko mudo koje ne voli što mu je sin gej. A kad sad ode u zatvor sa Levijatan/tabloidi etiketom pedofila ima da ga tamo siluju svaki dan i pitanje je da li će živ izaći... to su fakti i svako ko podržava ovu zatvorsku kaznu je saučesnik
mraki Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) Ovo nešto ironično? Ni kriv ni dužan? Edited October 14, 2019 by mraki
vememah Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) @aram: Znači ti tvrdiš da su drugarica i radnik pozorišta lažno svedočili? Edited October 14, 2019 by vememah
aram Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) ne, sasvim bukvalno. seks sa starijim maloletnikom (16,5 godina) NIJE krivično delo. @vememah nemam pojma o radniku pozorišta, svedočenje drugarice ne govori skoro ništa, koliko sam video. Edited October 14, 2019 by aram
mraki Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 1 minute ago, aram said: ne, sasvim bukvalno. seks sa starijim maloletnikom (16,5 godina) NIJE krivično delo. Klinac sam kaže da nije imao ni 15 i da nikakvog pristanka sa njegove strane nije bilo, već ga je ovaj pokušao silovati. Nemam razloga da mu ne verujem. Postoje i svedoci.
aram Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 11 minutes ago, mraki said: Nemam razloga da mu ne verujem. ja imam, matematičke razloge. to se desilo 2015. a sad ima 21 godinu. pokušao da ga siluje tako što mu je popušio? a puna klonja svedoka?
Frank Pembleton Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Čekajte, zar nije bio mlađi maloletnik?15 g.? ... Shiit has hit the fan...
vememah Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) '98. je godište, dakle imao je punih ili nepunih 16. Evo dela prvostepene presude: Edited October 14, 2019 by vememah
mraki Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) 27 minutes ago, aram said: ja imam, matematičke razloge. to se desilo 2015. a sad ima 21 godinu. pokušao da ga siluje tako što mu je popušio? a puna klonja svedoka? Pogledao sam sad opet, ispravio se, kaže da je napunio 15 te godine, i da još nije imao 16. Nebitno je tih par meseci, sem možda u pravnom smislu. I dalje nemam razloga da mu ne verujem, i ne vidim koji bi bio njegov motiv da laže. Da je istinita ta teza da je gej i da je pristao, moglo je proći tako da niko ne sazna, a ne da mu ovo sjebe život. Svedoci su valjda bili ispred i videli ga uznemirenog, nisu svedočili samom činu. Koje su to činjenice o kojima pričaš, to da mu je otac pandur? To što tabloidi i Levijatan čereče Jevtića, nikako nije dovoljno da ga vidim ovde kao neku žrtvu i da mi uopšte padne na pamet da ga branim. Edited October 14, 2019 by mraki
Weenie Pooh Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 21 minutes ago, aram said: ja imam, matematičke razloge. to se desilo 2015. a sad ima 21 godinu. pokušao da ga siluje tako što mu je popušio? a puna klonja svedoka? Obrazloženje nemoći nemoćnog šesnaestogodišnjeg lica je sramotna papazjanija. Bio je nemoćan "usled prijatnog iskustva u pogledu ranijih interakcija koje je imao sa glumačkim svetom", kao i "stanja nedovršenog procesa razvoja i formiranja ličnosti i psihoseksualne identifikacije"? Marš bre. Ako ceniš da jedan 16-godišnji mladić nije formiran kao ličnost pa zato ne može da se stara o sebi, menjaj zakon po kom ti je age of consent 14 godina.
aram Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Pri tome je nemoćni 16-togodišnjak nabildovani magarac za glavu viši od kilavog Gondže. I nikakve prijave ne bi bilo da tata pandur sutradan nije nemoćnog koji je ohrabren pomislio da je dovoljno odrastao da se autuje odvalio od batina i naterao da kaže da je silovan. Meni je klinca žao iz drugih razloga - zato što očigledno više ne sme ni da pomene da je gej i zato što ga ćale maltretira i još ga prepustio ovim bivolima iz Levijatana. Ali računam da će se, kad tad, iščupati. A ovo što se sprema Gondži ima bojim se vrlo ružan kraj. I ponavljam, svako ko podržava ovu zatvorsku kaznu je saučesnik u tome
napadaj Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) 36 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekajte, zar nije bio mlađi maloletnik? 15 g.? ... Shiit has hit the fan... 14 godina je granica za seksualne odnose. Edited October 14, 2019 by napadaj
James Marshall Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Presuda je užasna, kakva užasna natezanja ne bi li se odluka uklopila u već zadati narativ.
mraki Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 (edited) 6 minutes ago, aram said: Pri tome je nemoćni 16-togodišnjak nabildovani magarac za glavu viši od kilavog Gondže. I nikakve prijave ne bi bilo da tata pandur sutradan nije nemoćnog koji je ohrabren pomislio da je dovoljno odrastao da se autuje odvalio od batina i naterao da kaže da je silovan. Meni je klinca žao iz drugih razloga - zato što očigledno više ne sme ni da pomene da je gej i zato što ga ćale maltretira i još ga prepustio ovim bivolima iz Levijatana. Ali računam da će se, kad tad, iščupati. A ovo sve znamo kako? Pokušaću da se isključim iz dalje diskusije... Edited October 14, 2019 by mraki
Recommended Posts