Anonymous Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 (edited) Ha, ubili su staru narodsku aktivaciju, više ne radi i sad ne mogu da proverim da li se konačno u title bar-u mogu birati boje, zbog čega sam čitavu akciju pravio. edit: uspeo sam da ga ponovo aktiviram i zaista je title bar sad u boji, što smo imali još na Windows 3.1. Edited November 18, 2015 by Anonymous
Caligula Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Kupio windows 10 za firmu, imam par uopstenih pitanja. Prvo, vredi li cemu ona sekretarica Kortana (zelim da je ubijem zbog vise privatnosti) i drugo sto me interesuje valja li onaj EDGE i na skali browzera od 1 do 10 kako bi bio ocenjen? Trenutno trosim firefox
renne Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Kortana ti ne treba EDGE onako, kao i svaki ms-ov browser, ima par dobrih stvari, recimo jaka sedmica
Caligula Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ... dakle ipak mi je potreban firefox kako god. Hvala Renne
Caligula Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Instalirao desetku preko osmice koja je piratska Sada ne mogu da aktiviram desetku jer mi prijavljuje gresku. Ima li neko korisne linkove kako da formatiram svoj C solid state disk i instaliram desetku from skratch? Plasim se da nesto ne sjebem. Edited December 4, 2015 by Caligula
Anonymous Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Kortanu zaboravi. Guglaj kmspico (uz oprez, 90 posto sajtova će ti uvaliti virus), a ISO W10 skini negde, nije problem. edit: u stvari je bolja ideja da guglaš appnee kmspico Edited December 5, 2015 by Anonymous
renne Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 imaš na rarbg. nešto i iso fajl i aktivator koji radi
Prospero Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ima covek legalni Win10, za pravno lice, sto bi ga gazio krekom, realno je bolje da odradi cistu instalaciju. TT via LG G3
Caligula Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Pa ja i pitam za legalni jer je ovaj koji imam i dalje krekovan (nema onog obavestenja u cosku ekrana da je neautorizovan) Nego imam firmu pa ako naidje neka kontrola/inspekcija dzaba mi sto sam platio windows ako mi je na masini krekovana verzija Dakle treba mi neki tool (tutorial zapravo) koji ce iz biosa da formatira solid state disk i instalira sa USBa kupljeni windows 10 Edited December 5, 2015 by Caligula
Prospero Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ne znam da li je SSD drugačiji od običnog u smislu instalacije, ali za install Win 10 preko USBa (ja sam koristio Rufus, sve prošlo glatko) evo uputstva.
Anonymous Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 SSD se ponaša kao svaki drugi HD. Ja sam USB instalaciju napravio ručno, tako što sam iz Disk Managment-a na USB-u napravio aktivnu particiju i (iz Winrara) na nju iskopirao sve sa instalacionog ISO fajla. Lakše mi je nego da se mlataram sa majkrosoftovim alatkama.
Caligula Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Pa znam ali mi je prijavljivao (prosli put) da nije UEF ili nesto slicno a znam da jeste U svakom slucaju hvala za link, proucicu :) Edited December 5, 2015 by Caligula
Razzmatazz Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nije komplikovana MS alatka (za promenu), završi se sve u tri klika.
Caligula Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Os reci da time mogu da opravim ovaj windows i ispravim serijski broj u legalan? Ne moram da reinstaliram komplet i formatiram C? Edited December 5, 2015 by Caligula
Anonymous Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 A jesi li probao Settings -> Update & Security -> Activation -> Change product key?
Recommended Posts