malkin Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 haha odgovarajući završetak sezone, odoše dva klinšita u poslednjem minutu
malkin Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 i šta bi, ko je ispao ko je upao? Smoling me ubi :( +1 nikad jači kraj sezone.
John Coltrane Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Pakao u Betonu. Po mojoj racunici FT Milan ce na 4. mesto sa jebenog 7.mesta pre ovog kola. Ja na 5. , a sekretar i Bitlsi na poziciju 6. i 7. Jebeni pakao. Ja idem na Troterse i prolazim, a FT Milan na Spojlerovce i takodje prolazi. Diretkno upao Orasi (no totti no party), Prolup i Pustinjske lisice. Dakle ovo je nezvanicno.
Muwan Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 One Lisice koje će me dobiti za 1p ulaskom Danielsa sa klupe? Pa ajde, da barem nekom svane posle tog čemera...
Lezilebovich Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 i ja pobeđujem feija ulaskom 1p sa klupe, jer je šmeling baš morao da ga zabije i tako em mi je sebe sjebao, em mi upucao i degeu.
Moća Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Tri poraza u zadnja tri kola od toga jedan od poslednjeg na tabeli a drugi od neaktivnog kralja me je isutiralo u trecu ligu toliko malera ove sezone je nemoguce da se desi al meni se desili.
Recommended Posts