Lezilebovich Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 i čemu se ljudi nadaju od Klajnare ? Klinšitovima sigurno ne, znači asistencijama ?
ubibobi Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Onaj Arleov agent Sent from my iPhone using Tapatalk Jok...ne ide..njih 11 ukupno 85 mil. bez. rez. golmana,jednog odbr. i dvojice srednjaka...mozda se namakne ako recimo Clasiea zameni Lee chung yongom
ducca Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 i čemu se ljudi nadaju od Klajnare ? Klinšitovima sigurno ne, znači asistencijama ? Klajnara drugi igrac po broju vlasnika, iza Hazarda
pantelia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) Bolje Bertranda da uzimaju... Tek sam danas napravio prvu verziju tima. Svidja mi se, sto znaci da definitivno ispadam iz Premera. edit: Liverpulov pre-season :ziga: - True Thai Premier League All Stars - Brisbane Roar - Adelaide United - Felda United - Malaysia XI - HJK Helsinki - Swindon Town Edited August 5, 2015 by pantelia
Behemoth Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Nemam nikoga iz Celzija, i samo jednog iz Sitija. Ali zato Junajted 3 komada...
goofs Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Proslih sezona je bio na netu spreadsheet gde su bile popisane sve prijateljske utakmice svih timova i statistika, ko je igrao i slicno. Ima li neko to? Numem da sastavim tim bez toga
zoki Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Proslih sezona je bio na netu spreadsheet gde su bile popisane sve prijateljske utakmice svih timova i statistika, ko je igrao i slicno. Ima li neko to? Numem da sastavim tim bez toga Ja to pešaka, ukucam "neki tim 2015/16" i preko wikija vidim preseason..
Muwan Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Eh, gde su ona stara vremena kada dan pred početak sezone onako iz glave zaključiš da će Brown Ideye najzad pokidati i odlučiš da ga u subotu posle doručka staviš u tim i tako rešiš gorući problem napadača za kojeg ti je ostalo 4.5M. Zatim u subotu posle doručka ne možeš da ga nađeš u listi, malo proguglaš i skontaš da je otišao na pozajmicu u Kaiser Chiefs.
Calavera Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kako napreduje 1 Liga? Hoce li se doci do magicne brojke od 20 natjecatelja? Prosle godine bese 16, koliko se secam...
clever bastard Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 (edited) https://twitter.com/EmKWhy/status/628915739064451072 Edited August 5, 2015 by clever bastard
malkin Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 ja sam upravo promenio koncepciju tima i 11 igrača od 15. now we're talkin' ruku na srce, sa ovim novim klovnovskim pravilima i ovako loše odrađenom predsezonom, sve sam bliži ideji da se ove godine maksimalno zezam sa timom. ili to ili da u startu napravim dobar alibi za brodolom od sezone
Bogotac Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Fali nam 1 za beton da nas bude kao i prosle sezone,16
Recommended Posts