Calavera Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Imao pogresne zivotne prioritete? Sramim se priznati :( S druge strane, moj prirodni talenat mi je omogucio da u ovih 15 minuta napravim najbolji tim ikad Edited August 2, 2015 by Calavera
adasevic Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Premer kompletiran. Kako stoji brod? Kompletiran jos pre 5-6 dana :)
Bogotac Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Danas se krece u sastavljanje tima Uzivanje moze da pocne. Edited August 3, 2015 by Bogotac
Aleksandar88 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Uzivanje moze da pocne. Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije.
Lezilebovich Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije. +1 :(
Bogotac Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ma,uzivanje,i to jedno od najlepsih mogucih,Coca cola kupljena specijalno za tu priliku,inac je uopste ne pijem,kokice,i ostale zanimacije,nisam dostupan ni za koga,i krecemo
Прслин Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije. Требало је да уђеш у Драфт па да видиш муку. Мене жена данас два пута скидала са конопца.
Tolaa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pogadjalica! Igra u kojoj pobedjuje covek koji nije pogledao nijednu utakmicu prosle sezone! Ove sezone to mozes biti bas ti! Ne treba bolja reklama. Ulazite. PPPogadjalica kod: FD2F9-IEC https://predictor.talksport.com/home.htm
goofs Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Je l ovaj status sa Costom klasicna Murinjova patka ili je stvarno povredjen?
ubibobi Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Требало је да уђеш у Драфт па да видиш муку. Мене жена данас два пута скидала са конопца. Ni ne pominji draft na ovom topiku .Mi draftovski trolovi cemo se naljutiti. Naime ovde vlada harmonija u odnosu na doticni -_-
Hobbit slayer Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Prva konačna verzija tima je završena... Ako nekoga zanima, izbacili su zvanični app... Naravno, opet su postavili popularnu cenu od $3.49. Prve impresije su da ima istih problema kao i na prošlogodišnjoj, treba joj pola dana da se podigne... Sent from my A0001 using Tapatalk
Mauci Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pogadjalica! Igra u kojoj pobedjuje covek koji nije pogledao nijednu utakmicu prosle sezone! Ove sezone to mozes biti bas ti! Ne treba bolja reklama. Ulazite. PPPogadjalica kod: FD2F9-IEC https://predictor.talksport.com/home.htm Pogledao sam 15 minuta Chelsea - protiv nekog <_< Ove godine necu da igram, neka i Fei osvoji nesto :P
John Coltrane Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Onaj Arleov agent Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts