August 2, 20159 yr Imao pogresne zivotne prioritete? Sramim se priznati :( S druge strane, moj prirodni talenat mi je omogucio da u ovih 15 minuta napravim najbolji tim ikad Edited August 2, 20159 yr by Calavera
August 3, 20159 yr Danas se krece u sastavljanje tima Uzivanje moze da pocne. Edited August 3, 20159 yr by Bogotac
August 3, 20159 yr Uzivanje moze da pocne. Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije.
August 3, 20159 yr Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije. +1 :(
August 3, 20159 yr Ma,uzivanje,i to jedno od najlepsih mogucih,Coca cola kupljena specijalno za tu priliku,inac je uopste ne pijem,kokice,i ostale zanimacije,nisam dostupan ni za koga,i krecemo
August 3, 20159 yr Author Uzivanje ? Gde fantasy i uzivanje idu u istu recenicu ? Na ivici sam nervnog sloma, menjajuci sve moguce kombinacije. Требало је да уђеш у Драфт па да видиш муку. Мене жена данас два пута скидала са конопца.
August 4, 20159 yr Pogadjalica! Igra u kojoj pobedjuje covek koji nije pogledao nijednu utakmicu prosle sezone! Ove sezone to mozes biti bas ti! Ne treba bolja reklama. Ulazite. PPPogadjalica kod: FD2F9-IEC https://predictor.talksport.com/home.htm
August 4, 20159 yr Требало је да уђеш у Драфт па да видиш муку. Мене жена данас два пута скидала са конопца. Ni ne pominji draft na ovom topiku .Mi draftovski trolovi cemo se naljutiti. Naime ovde vlada harmonija u odnosu na doticni -_-
August 4, 20159 yr Prva konačna verzija tima je završena... Ako nekoga zanima, izbacili su zvanični app... Naravno, opet su postavili popularnu cenu od $3.49. Prve impresije su da ima istih problema kao i na prošlogodišnjoj, treba joj pola dana da se podigne... Sent from my A0001 using Tapatalk
August 4, 20159 yr Pogadjalica! Igra u kojoj pobedjuje covek koji nije pogledao nijednu utakmicu prosle sezone! Ove sezone to mozes biti bas ti! Ne treba bolja reklama. Ulazite. PPPogadjalica kod: FD2F9-IEC https://predictor.talksport.com/home.htm Pogledao sam 15 minuta Chelsea - protiv nekog <_< Ove godine necu da igram, neka i Fei osvoji nesto :P