Prokleto Djubre Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Velika autsorsing firma iz Novog Sada.
El Guapo Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Nisam dobio još uvek ništa na e-mail. Sent from my x600 using Tapatalk
Jozef K. Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Do četvrtog marta su prijave. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Friend Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 (edited) Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? Edited March 17, 2017 by Friend
teacher Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? uvek je bio teškaš
Frank Pembleton Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Pa ne znam kako se završilo SezamPro -> Orion i da li je tu mogao da zaradi toliko... ....shit has hit the fan...
Indy Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? Ima ovo ovde staro 5 godina... Dobro je cuti da se i 1 geek opari u Srbiji... Huge if true
iDemo Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ima ovo ovde staro 5 godina... Dobro je cuti da se i 1 geek opari u Srbiji... Huge if true +1
Recommended Posts