March 17, 20178 yr Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? Edited March 17, 20178 yr by Friend
March 18, 20178 yr Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? uvek je bio teškaš
March 19, 20178 yr Pa ne znam kako se završilo SezamPro -> Orion i da li je tu mogao da zaradi toliko... ....shit has hit the fan...
July 7, 20177 yr Kad se vec prica o domacem trzistu: Da li zna neko kakve biznise vrti Dejan Ristanovic PcPress i ex SezamPro?/ Kolega mi pomenuo da je negde procitao da je Dejan postao tajkun "teskas" sa oko 100mil eur, Istina ili trac? Ima ovo ovde staro 5 godina... Dobro je cuti da se i 1 geek opari u Srbiji... Huge if true
July 9, 20177 yr Ima ovo ovde staro 5 godina... Dobro je cuti da se i 1 geek opari u Srbiji... Huge if true +1