Jump to content

Hoću da budem programerka

Featured Replies

Clojure

(spit "test.txt" (clojure.string/join "\n" (map #(str "ppp/programiranje/" % ".html") (range 1500 2501))))

Prelep je, majku mu jebem, sto nemam vremena da se ozbiljnije pozabavim Clojureom...

Prelep je, majku mu jebem, sto nemam vremena da se ozbiljnije pozabavim Clojureom...

+1

Jos sam ja kao i krenuo i citao i pisao sitne programe, ali kad je dosao trenutak da pravim sopstveni veliki projekat ispadoh picka. Srce oce a dupe klokoce... Sta kad se neminovno zaglavim, kako s drugim elementima, koliko libova ima za ovo i ono... jbg. Sledeci put :D

Reagent (ReactJS wrapper) + re-frame + ClojureScript -> An elegant (SPA) weapon, for a more civilized age ;)

A što se libova tiče imaš lak pristup svemu na JVMu, a ako imaš i sreće (ili ako ti trebaju standardne stvari) neko je već sklepao wrapper za iste pa to još i izgleda elegantno.

Znam znam sve, nego meni je taj Java svet prilicno dalek (sad vec nesto manje od decenije) pa se bojim da bi sve trajalo duze i teze kad krenem da ceprkam. Bice valjda prilike...

Uciteljice, Aion vara! Tekst mora da ide u fajl a ne na konzolu!

var fs = require('fs');

:naughty:

@JozoMujica

Curi ti RAM.

To je Node ako se ne varam. Nastavljam da ga smatram varanjem  :fantom:

@JozoMujica

Curi ti RAM.

Ko ga jebe, nikad jeftiniji nije bio. :D

Ko ga jebe, nikad jeftiniji nije bio. :D

Je li ovo ozbiljno? Sad cu da proverim, mogao bih malo da se upgrade-jem

Ma nemam pojma, zezam se.

Svakako mi pre 10 godina nije bilo zamislivo da imam 16GB u kućnoj mašini. :D

pre 4 meseca sam upgrade-ovala 2011 macbook pro na 16 GB [kingston hyperX], cena ~70 $. 

Edited by mei

Mislio sam na nedostatak

fclose($myfile);

:)

Edited by Tpojka