sekretar Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Sacekali ste Frooma zbog fair playa da se vrati u grupu, ali zasto ga niste napali nakon toga, naravno pitam zbog Moviestara
kurjak Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Osvaja Nibali etapu, kao što je i najavio ... ajmoooo
kralj Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Au kako spušta ajkula Sent from my iPhone using Tapatalk
kralj Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 (edited) Osvaja Nibali etapu, kao što je i najavio ... ajmooooTeško. Uhvatiće ga ekipa sky-movistar Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 24, 2015 by kralj
malkin Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Au kako spušta ajkula Sent from my iPhone using Tapatalk jbt jbt ne smem da kažem koji su mi sve mišići stisnuti samo dok gledam, kako bre smeju ovako da voze...
gervasius twinkleminkleson Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Lo Squalo Jes da je napao kad je Froome imao problem, ali ionako on nije bio problem za Froomea, ovo je napad samo na etapu.. Froome djeluje nervozno. Quintana mora da napadne i to ne neki od napada kad posle 5 sekundi stane... Nego da da sve sto ima.
kralj Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Stade grupa. Ima šanse. Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 dobro se Rolan spustio, očekivao sam da će Nibali više da skreše razliku. Jes da je napao kad je Froome imao problem, ali ionako on nije bio problem za Froomea, ovo je napad samo na etapu..Froome djeluje nervozno. Quintana mora da napadne i to ne neki od napada kad posle 5 sekundi stane... Nego da da sve sto ima. ja mislim da su Kintana i Movistar prosto demoralisani time što Frum i njegov ekrančić pre ili kasnije neutrališu svaki napad. sve više mislim da oni uopšte ne veruju da mu mogu bilo šta. ali to nije opravdanje da ne probaju...
kralj Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Jel su se to oni posvađali oko toga ko će da lovi? Il je nešto oko Frumovog lanca? Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 (edited) Izagirre već odrađuje ugovor za Sky. Edited July 24, 2015 by Nemanja Posrbica
Recommended Posts