Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Cudan lik ovaj Djokovic - cepa majice, psuje sebe i likove koji dobacuju, siri nemocno ruke, covek taman pomisli da je gotov jer je ocito implodirao i polueksplodirao, a on se onda nekako oporavi.

Ja bih verovatno uleteo u publiku da se bijem, srusio bih sudiju sa stolice i preorao travuljinu da izbacim bes iz sebe.

Edited by ManicMiner
Posted

E, kad smo kod toga, zanimljivu stvar pročitah kod Tignora:

(završetak meča...)

And when it was over, Djokovic, instead of looking immediately to his player’s box, circled the court and pumped his fists at the crowd. It was a moment of defiance and satisfaction; the match was over, but Djokovic was still punching.

In da face.

Posted

i

:heart: Love is in the air :whistle:

Nego... nešto mi pade na pamet. Wimbledon 2017. a najkasnije USO 2017... bitno je da je 17, proslavimo i taj dugo očekivani 17 GS :wicked: pa da izjednači a nedugo zatim i uzme 18. :P

Tako sam i ja brojao od 2011te - pa evo na sta ispadosmo 2015te...

Nek natera No1 duze nego Lignjoslav za pocetak, nek; natera H2H sa njim i sa Nadalom u plus pa ce do tada i ovo drugo naturalno™ da se desi... 12-13 -15 - ko zna... Lignjoslav je to isterao u mladjim godinama sa Rodikom i ostalim favoritima™...

Posted

Gledam reprizu i moram da priznam da sam se iznervirala više nego juče zbog 7 propuštenih set lopti, nego juče. Doduše juče sam bila bolesna i nikakva pa sam jedva i odgledala ceo meč. Ali, nebitno, to je Njole morao dobiti.

Posted

Propustila i reprizu. :( Bitno da je pobeda izvojevana i kolko vidim, časno i zaslužno. Brao Njole!

Posted

Propustila i reprizu. :( Bitno da je pobeda izvojevana i kolko vidim, časno i zaslužno. Brao Njole!

Koju? Bilo ih je tri do sada. :lolol:

Posted

Koju? Bilo ih je tri do sada. :lolol:

:blush:  Sve.

Posted

gledajuci snimak poslednjeg poena, poslednjeg udarca, setio sam se finala ao '12, skoro na identican nacin je izveo poslednje udarce.

Posted

pustaju ponovo na sk2 u 1nocas

Posted

Ali naleteo sam na neki tekst Gardijana kako Serena&Djovak ne znaju da djuskaju....

Jebote koliko je njima krivo sto ih ovaj siluje...

Posted

Pa ne znaju, mene bio malo blam kad sam video taj ples. Ne moramo svuda traziti svetsku zaveru protiv Srbalja.

Posted

Da je Serena živa i zdrava, al nije baš polagana za manevrisanje...

plus tajt dres...plus štikle.... a ovaj naš se utego u odelo sa mature.