Jump to content

Wimbledon 2015

Featured Replies

Je l' ovo najbolje finale od 2008?

и овај део се навежбао...буде тога...буде.

Malo sam slušao Bekera kako priča, ali nekako sam ga zamišljao, tako da kažem, manje razgovetnog i analitičnog.

Dobar Engleski i lepo ga slušati.

jbt i u reprizi sam se iznervirala zbog drugog seta  :lolol:

+1

Boris ovo odradio šampijonski kul.  :thumbsup:

Šta je sa Vajdom?

Vraća li se?

uzeli su wimbldon i ladno su se sjetili rodjendana :) najs

Eh sto mi krivo za rg.posle svega uzme wimldon.a kroz us open bi se prosetao..cekam 2016.

On 12. 7. 2015. at 19:53, Glas RazumaN said:

Malo sam slušao Bekera kako priča, ali nekako sam ga zamišljao, tako da kažem, manje razgovetnog i analitičnog.

Beker je pre Đokovića radio kao komentator za BBC sport, tu već ne može svako da upadne, makar bio i bivša zvezda. Plus i živi u Londonu već duže vreme. :)

On 12. 7. 2015. at 19:22, harper said:

2014. godine je Rodzer dosao u finale sa osvojenih 88 od 89 servis gemova i u finalu bio brejknut cetiri puta u pet setova. Ove godine je dosao sa takodje impozantnih 89 od 90 i bio brejknut ponovo cetiri puta, ovoga puta u cetiri seta. Pricamo o coveku koji je danas odigrao neverovatno 25. finale GS turnira i svakako nije poznat kao choker osim ako s druge strane mreze ne vidi stanovitog spanskog sampiona.

Jeziv kompliment i za Rodzera i za Novaka.

Pitam se da li Murray i dalje ima nešto bolji return od Novaka? :wicked:

Edited by Time Crisis

sad ćeTimmi dobjasni

ja mislo to objašnjeno.

• Author
  On 12. 7. 2015. at 20:34, Time Crisis said:

Pitam se da li Murray i dalje ima nešto bolji return od Novaka? :wicked:

naravno da ima. da je murray igrao protiv rogera na ovogodisnjem wimbledonu, uzeo bi mu ne 4 nego 44 servisa. 

najmanje.

On 12. 7. 2015. at 19:53, Glas RazumaN said:

+1