Johann Gambolputty__of Ulm Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ne gledam al sam sad bacio pogled na statistiku. Kako je Cvetkovic uspeo da skupi +/- 20 u poluvremenu koje ste izgubili osam razlike? Dok nije bio u igri, Partizan je bio bolji za +12
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ma jasna mi je teorija al kontam da stvarno treba biti umetnik pa tako lose odigrati u jednoj prilicno izjednacenoj utakmici.
theanswer Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 sveukupno, kada se saberu utisci, ovo je negledljivo. To nije ništa novo, i prošle sezone većina utakmica nam je bila negledljiva. Sad je uz to još smanjen individualni kvalitet..
Johann Gambolputty__of Ulm Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Cvetkovic me demantuje glede suta za tri.
pacey defender Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Cvetković nije mnogo napredovao u organizaciji, a sjajni procenti za 3 koje je napravio u ove dve utakmice će opasti s vremenom, tako da ćemo se dosta mučiti s njim na terenu.
elementary Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Izgleda je u međuvremenu postao solidan šuter za 3 , ranije se jedva dobacivao . Ali ovako kao plej deluje očajno. Više liči na nekog beka. Ovaj Jaramaz vola ne može da ubode a bio sam ubeđen da povredom Ivanovića lagano izlazi + . Edited October 4, 2015 by elementary
Johann Gambolputty__of Ulm Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Ne verujem da je postao solidan suter, gledao sam ga nekoliko puta prosle sezone u mzt, isto ko i u zvezdi, jedva dobacuje, sto kaze elementary. Pre dve sezone je Westerman imao neku suludu seriju trojki na pocetku, pa se to posle iznivelisalo, cenim da ce i sada.
katamaran Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Flopi Cvele. Za ono malo sto je igrao u Zvezdi uvek je uspevao necim da me iznervira.
Geo Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Na koju foru ovo nije faul u napadu ? Cvele ima dobru kontrolu loptu i brz prvi korak, solidnu i sigurnu asistenciju ...
pacey defender Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 U Cvetkovićevu odbranu, ovi blokovi kome mu postavljaju naši centri, često onoj stvari (kurcu) ne valjaju.
pacey defender Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Mi ladno igramo pick&pop sa milutinovićem :0.6:
theanswer Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Na koju foru ovo nije faul u napadu ? Cvele ima dobru kontrolu loptu i brz prvi korak, solidnu i sigurnu asistenciju ... Ne može biti floping u svakom slučaju.
Recommended Posts